Logo  Logo  Logo

Actueel

thumbnail
27 augustus 2021

Aanvaard de erfenis zonder schuldeisers

Een erfenis ontvangen, en dan erachter komen dat de overledene nog een flinke schuld had, die jij nu van je eigen vermogen moet aflossen. Het overkomt nog steeds regelmatig erfgenamen, maar je kunt deze situatie voorkomen.

thumbnail
24 augustus 2021

Dop wil crematorium in Schagen kopen

Dop wil crematorium in Schagen kopen

thumbnail
20 juli 2021

Van ambtenaar naar manager uitvaartcentrum

Zijn vriendin was hoogzwanger van hun jongste dochter, vertelt Edger van der Laan, manager bij Oleahof Uitvaartzorg. Toen een familie bij het bedrijf aanklopte voor de uitvaart van een jong kindje, kreeg hij ’wel eventjes buikpijn’, geeft hij toe. ,,Je hoopt dat zoiets je niet overkomt. Maar tegelijkertijd legt het een extra druk op ons als bedrijf. Zo’n uitvaart moet gewoon goed zijn.’’

thumbnail
5 juli 2021

Indrukwekkend eerbetoon aan overleden kapper Robert Jan Oudijk

’Je merkt dat hij geliefd was’ Indrukwekkend en ontroerend. Zo mag het eerbetoon aan de overleden kapper Robert Jan Oudijk zonder meer worden genoemd. Honderden mensen hebben hem de laatste eer bewezen in de directe omgeving van zijn kapsalon aan de Beatrixstraat.

thumbnail
25 mei 2021

Indrukwekkende rouwstoet voor Frans Merceij

De uitvaartdienst in Oleahof van de op 15 april in Costa Rica overleden Nieuwedieper Frans Merceij werd zaterdagmiddag gevolgd door een indrukwekkende rouwstoet met een colonne van zestig motorrijders. Zij begeleidden Merceij op die manier naar het crematorium in Schagen.

thumbnail
25 maart 2021

Uitvaarten door coronaregels veel intiemer geworden

Livestreams, erehagen, maximaal vijftig bezoekers. Die elkaar niet mogen knuffelen. Vooral in de uitvaartbranche worden de gevolgen van de uitbraak van Covid-19 dagelijks ervaren. Hoe zorg je onder de huidige omstandigheden dat afscheid nemen van geliefde dierbaren toch op zo gepast mogelijke wijze gaat? Hoe doen ze dat in de Noordkop? Waar lopen ze zoal tegenaan?

thumbnail
9 maart 2021

Fons Jelierse nog een laatste keer langs het café

thumbnail
9 maart 2021

Witte rozen bij het afscheid van Piet Pols

thumbnail
17 maart 2020

Wie mag er nog op de begrafenis komen?

thumbnail
16 maart 2020

Afscheid coronadoden zonder laatste kus

thumbnail
4 februari 2020

Freek is eindelijk thuis bij Sonja

thumbnail
7 mei 2019

Inloopspreekuur dinsdag 14 mei

We hebben alweer een nieuw inloopspreekuur op de planning: 14 mei van 15.00 tot 16:00 uur. Het inloopspreekuur is kosteloos en vrijblijvend: een afspraak maken is niet nodig!

Heeft u informatie nodig?

Dag en nacht persoonlijk contact
Bel: 0223 - 633 221