Logo  Logo  Logo

Actueel

thumbnail
7 mei 2019

Inloopspreekuur dinsdag 14 mei

We hebben alweer een nieuw inloopspreekuur op de planning: 14 mei van 15.00 tot 16:00 uur. Het inloopspreekuur is kosteloos en vrijblijvend: een afspraak maken is niet nodig!

thumbnail
2 april 2019

Carrièreswitch naar uitvaartverzorger

Het overlijden van een dierbare was voor beide de gebeurtenis die naar een carrièreswitch leidde: uitvaartverzorger bij Oleahof Uitvaartzorg. Lees snel het volledige artikel over onze toppers!

thumbnail
11 maart 2019

Inloopspreekuur dinsdag 26 maart

We hebben alweer een nieuw inloopspreekuur op de planning: 26 maart van 14.00 tot 15.00 uur. Het inloopspreekuur is kosteloos en vrijblijvend: een afspraak maken is niet nodig!

thumbnail
21 januari 2019

We doen er alles aan om mensen de steun en aandacht te geven die ze nodig hebben. Wij hebben er daarom ook geen seconde over getwijfeld om Sonja de hulp te bieden die ze verdient!

thumbnail
4 januari 2019

Het volgende spreekuur komt eraan

Het vorige spreekuur was een succes dus we organiseren op 22 januari 2019 nog een inloopspreekuur! Een vrijblijvend spreekuur waarin we al uw vragen beantwoorden.

thumbnail
6 december 2018

Wat gebeurt er met digitale data en accounts na overlijden? Van mailboxen tot social media en opgeslagen content: het is een open kwestie die maar nauwelijks geregeld is.

thumbnail
22 november 2018

Uitvaart wordt stapje voor stapje groener

Elektrisch cremeren, resomeren, een kist van verantwoord hout of een urn waar een boom uit groeit. De uitvaartbranche wordt stapje voor stapje duurzamer!

thumbnail
16 november 2018

Duurzaam cremeren: elektrisch

Gisteren werd in Broek op Langedijk de allereerste elektrische crematieoven getoond. Het bedrijf DFW Europe heeft al installaties gebouwd voor meer dan honderd crematoria in Nederland!

thumbnail
15 november 2018

Grafrechten in Den Helder straks in vijf termijnen betalen

De kogel is door de kerk. Grafrechten vanaf 500 euro kunnen in Den Helder vanaf volgend jaar in vijf jaarlijkse termijnen betaald worden. Tot nu toe kunnen alleen grafrechten boven de duizend euro in vijf jaarlijkse termijnen worden betaald.

thumbnail
15 november 2018

Kijkje achter de schermen bij Oleahof Uitvaartzorg

Heb je altijd al achter de schermen willen kijken bij Oleahof Uitvaartzorg? Lees dan hier het mooie interview met onze hardwerkende Cecile van der Leij!

thumbnail
12 november 2018

Nieuw: inloopspreekuur!

Geïnteresseerden uit Den Helder en omgeving kunnen op 27 november voor informatie en advies over uitvaarten en wat daarbij komt kijken, terecht op het inloopspreekuur van Oleahof Uitvaartzorg.

thumbnail
2 oktober 2018

Oleahof Uitvaartzorg is weer op de 55 plus Beurs in de Stadshal op Willemsoord vertegenwoordigd.

Wij beschikken als enige onderneming in Den Helder over het landelijke Keurmerk Uitvaartzorg. Bezoek vandaag onze stand voor meer informatie.

Heeft u informatie nodig?

Dag en nacht persoonlijk contact
Bel: 0223 - 633 221