Logo  Logo  Logo

Actueel

thumbnail
4 januari 2019

Het volgende spreekuur komt eraan

Het vorige spreekuur was een succes dus we organiseren op 22 januari 2019 nog een inloopspreekuur! Een vrijblijvend spreekuur waarin we al uw vragen beantwoorden.

thumbnail
6 december 2018

Wat gebeurt er met digitale data en accounts na overlijden? Van mailboxen tot social media en opgeslagen content: het is een open kwestie die maar nauwelijks geregeld is.

thumbnail
22 november 2018

Uitvaart wordt stapje voor stapje groener

Elektrisch cremeren, resomeren, een kist van verantwoord hout of een urn waar een boom uit groeit. De uitvaartbranche wordt stapje voor stapje duurzamer!

thumbnail
16 november 2018

Duurzaam cremeren: elektrisch

Gisteren werd in Broek op Langedijk de allereerste elektrische crematieoven getoond. Het bedrijf DFW Europe heeft al installaties gebouwd voor meer dan honderd crematoria in Nederland!

thumbnail
15 november 2018

Grafrechten in Den Helder straks in vijf termijnen betalen

De kogel is door de kerk. Grafrechten vanaf 500 euro kunnen in Den Helder vanaf volgend jaar in vijf jaarlijkse termijnen betaald worden. Tot nu toe kunnen alleen grafrechten boven de duizend euro in vijf jaarlijkse termijnen worden betaald.

thumbnail
15 november 2018

Kijkje achter de schermen bij Oleahof Uitvaartzorg

Heb je altijd al achter de schermen willen kijken bij Oleahof Uitvaartzorg? Lees dan hier het mooie interview met onze hardwerkende Cecile van der Leij!

thumbnail
12 november 2018

Nieuw: inloopspreekuur!

Geïnteresseerden uit Den Helder en omgeving kunnen op 27 november voor informatie en advies over uitvaarten en wat daarbij komt kijken, terecht op het inloopspreekuur van Oleahof Uitvaartzorg.

thumbnail
2 oktober 2018

Oleahof Uitvaartzorg is weer op de 55 plus Beurs in de Stadshal op Willemsoord vertegenwoordigd.

Wij beschikken als enige onderneming in Den Helder over het landelijke Keurmerk Uitvaartzorg. Bezoek vandaag onze stand voor meer informatie.

thumbnail
19 april 2018

Uitvaartverzorgers van Oleahof Uitvaartzorg in kwaliteitsregister

De uitvaartverzorgers van Oleahof Uitvaartzorg zijn nu ook opgenomen in het Register Uitvaartverzorgers.

thumbnail
17 mei 2017

HOV magazine 2017

thumbnail
25 januari 2017

Oleahof medewerkers in de belangstelling

Sterfgevallen in de familie of kennissenkring. Je wilt er liever niet aan denken, maar er is geen ontkomen aan. Uitvaartcentra nemen je dan een boel werk uit handen. Zoals Uitvaartcentrum Den Helder aan de IJsselmeerstraat. In de verhalenserie Witte Jassen staan Roel Schelhaas en Piet Luyckx vandaag centraal. Zij maken deel uit van een team dat eropuit wordt gestuurd wanneer een stoffelijk overschot moet worden opgehaald.

thumbnail
9 januari 2017

Jan Dop beste ondernemer van Den Helder

DEN HELDER - ,,Er is één winnaar maar er zijn geen verliezers’’, benadrukte notaris Elka-Marina Arrindell maandagavond tijdens de nieuwjaarsreceptie van de Helderse Ondernemers Vereniging. Die ene winnaar werd uitvaartondernemer Jan Dop, die de titel Ondernemer van het Jaar 2016 verwierf.

Heeft u informatie nodig?

Dag en nacht persoonlijk contact
Bel: 0223 - 633 221