Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Bij overlijden
24/7 bereikbaar:

Onze

Mensen

Een passend afscheid regelen voor een dierbare is het allerlaatste wat je kunt doen. En dat moet perfect zijn. Hoe mooi onze Oleahof ook is, het zijn uiteindelijk onze ervaren en deskundige mensen die ervoor zorgen dat de uitvaart gaat zoals u wenst. Zij doen er alles aan om alle uitvaartplechtigheden, groot of klein, met evenveel warmte en persoonlijke aandacht te verzorgen. Of u nu te maken heeft met een uitvaartleider, een gastvrouw, een drager of een chauffeur; iedereen is begaan en weet dat het om u gaat. Samen zetten we de puntjes op de “i”!

Waar kunnen we u mee

van dienst zijn?

Veelgestelde

vragen

Het overlijden van een dierbare is een ingrijpende gebeurtenis en het begin van een emotionele periode. En hoe moeilijk het ook is: er moeten zaken geregeld worden. Wat u precies moet doen bij een overlijden en wat u exact moet regelen, hebben wij overzichtelijk voor u samengevat op deze pagina.

De kosten van een uitvaart zijn sterk afhankelijk van uw persoonlijke wensen. Voor een mooie passende uitvaart die tot in de puntjes verzorgd wordt, weten vele mensen Oleahof Uitvaartzorg al jaren te vinden.

Onze uitvaartpakketten zijn een mooie oplossing voor mensen die een eenvoudigere uitvaart wensen. Op deze pagina vind je meer informatie.

Op deze pagina vindt u de komende uitvaarten die door Oleahof Uitvaartzorg worden verzorgd.

 

Geef van tevoren goed bij uw nabestaanden aan waar u uw uitvaartwensen heeft opgeborgen. Eventueel kunt u uw uitvaartwensen ook bij ons vastleggen tijdens een informatief gesprek.

U kunt het uitvaartwensenformulier downloaden of uw gegevens achterlaten op deze pagina zodat wij u een exemplaar kunnen sturen. De wensenboekjes zijn ook bij de receptie van het uitvaartcentrum op te halen.

Ongeacht waar u bent verzekerd, staat het u vrij door Oleahof Uitvaartzorg de uitvaart te laten verzorgen. Voor nadere informatie zijn wij altijd bereid u toelichting te geven. Veiligstellen biedt zekerheid. Lees hier meer over op deze pagina.

 

Uitvaartmedewerkers van

Oleahof

“Op de achtergrond dienstbaar aanwezig.”
Armand Dek
 - Gastheer
“De waardering van de nabestaanden is de kroon op je werk.”
Renata de Boer
 - Horeca medewerker
“Ik ben trots op alle medewerkers die met veel empathie en passie elke dag zich inzetten om voor iedereen een mooi en waardig afscheid te verzorgen.”
Linda Blom
 - Management
“Ik wil graag iets kunnen betekenen voor iemand, tijdens het afscheid van een dierbare.”
Manja Laan
 -  Gastvrouw
“Als studiomedewerkster heb ik de eer om herinneringen te vereeuwigen en troost te bieden door het weergeven van dierbare momenten.”
Selma Kuiper-Bruijn
 - Studio medewerker
“Een uitvaart is geen dag uit het leven, maar het leven in één dag.”
Justin Koolhof
 -  Algemeen medewerker

Wat is uw 

situatie?

Waar kunnen we u mee van dienst zijn?
Ga naar de inhoud