Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Bij overlijden
24/7 bereikbaar:

Wat te doen bij

een overlijden

Het overlijden van een dierbare is een ingrijpende gebeurtenis en het begin van een emotionele periode. En hoe moeilijk het ook is: er moeten zaken geregeld worden. Wat u precies moet doen bij een overlijden en wat u exact moet regelen, hebben wij overzichtelijk voor u samengevat in een checklist.

Wat moet ik doen bij overlijden?

Stap 1: (Huis)arts inlichten

Na het overlijden moet u altijd de dienstdoende huisarts op de hoogte brengen. De huisarts geeft een verklaring van overlijden af. 

Stap 2: Uitvaartonderneming inschakelen

Neem direct contact met ons op via 0223 – 633 221. Oleahof Uitvaartzorg is 24 uur per dag bereikbaar voor het maken van een afspraak. In een persoonlijk gesprek nemen we de uitvaartwensen door en wordt het afscheid verder vormgegeven.

Wij zullen u, wanneer wenselijk, geheel ontzorgen of begeleiden bij de stappen die volgen.

Met respect, waardigheid en zorgvuldigheid het vervoeren en verzorgen van de overledene. Dat zijn de drie belangrijkste onderdelen van mijn werk bij Oleahof. Zodat de familie op een goede manier afscheid kan nemen.”

Anno van den Bosch
Zorgteam medewerker

Veelgestelde

vragen

Het overlijden van een dierbare is een ingrijpende gebeurtenis en het begin van een emotionele periode. En hoe moeilijk het ook is: er moeten zaken geregeld worden. Wat u precies moet doen bij een overlijden en wat u exact moet regelen, hebben wij overzichtelijk voor u samengevat op deze pagina.

De kosten van een uitvaart zijn sterk afhankelijk van uw persoonlijke wensen. Voor een mooie passende uitvaart die tot in de puntjes verzorgd wordt, weten vele mensen Oleahof Uitvaartzorg al jaren te vinden.

Onze uitvaartpakketten zijn een mooie oplossing voor mensen die een eenvoudigere uitvaart wensen. Op deze pagina vind je meer informatie.

Op deze pagina vindt u de komende uitvaarten die door Oleahof Uitvaartzorg worden verzorgd.

 

Geef van tevoren goed bij uw nabestaanden aan waar u uw uitvaartwensen heeft opgeborgen. Eventueel kunt u uw uitvaartwensen ook bij ons vastleggen tijdens een informatief gesprek.

U kunt het uitvaartwensenformulier downloaden of uw gegevens achterlaten op deze pagina zodat wij u een exemplaar kunnen sturen. De wensenboekjes zijn ook bij de receptie van het uitvaartcentrum op te halen.

Ongeacht waar u bent verzekerd, staat het u vrij door Oleahof Uitvaartzorg de uitvaart te laten verzorgen. Voor nadere informatie zijn wij altijd bereid u toelichting te geven. Veiligstellen biedt zekerheid. Lees hier meer over op deze pagina.

 

Wij zijn er

voor u in de regio

Oleahof Uitvaartzorg is werkzaam in de gehele kop van Noord-Holland. Wij beschikken over twee eigen locaties.

Waar kunnen we u mee

van dienst zijn?

Wat is uw 

situatie?

Waar kunnen we u mee van dienst zijn?
Ga naar de inhoud