Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bij overlijden
24/7 bereikbaar:

Uitvaart-

plechtigheid

Plechtigheden waren vroeger doorspekt met tradities en strikte regels van hoe het hoorde. Ook in deze tijd zijn er mensen die graag volgens oude tradities een dienst geregeld willen hebben. En dat kan! In de Oleahof worden namelijk ook kerkelijke plechtigheden gehouden. Daarentegen schalt ook popmuziek regelmatig door de zaal en wordt er hartelijk gelachen om een prachtig verhaal.

Beeld en geluid

Wij beschikken in de Oleahof Den Helder over meerdere ruimtes. Een kleine aula waar we een (intiem) formele- en informele uitvaart voor gezelschappen tot 25 personen kunnen organiseren. Voor grotere groepen kunnen we een informeel afscheid in onze koffiekamers organiseren. Daarnaast beschikken wij over een aula waar wij een formeel afscheid kunnen organiseren. Hier beschikken wij over +/-200 zitplaatsen op onze banken en kunnen wij dit door middel van stoelen uitbreiden tot +/- 320 zitplaatsen. Bij een grotere belangstelling kan in de aangrenzende koffiekamers de dienst ook gevolgd worden. De dienst kan op deze wijze door meer dan 400 mensen in de Oleahof bijgewoond worden. Al onze ruimtes beschikken over een scherm waar foto’s en video’s afgespeeld kunnen worden.

Onze aula is voorzien van een hoogstaand Bose audio systeem waardoor u ongeacht uw plek goed geluid heeft. Tevens is er een ringleiding voor slechthorenden aanwezig. De overige ruimtes zijn voorzien van Bose plafond speakers waardoor ook hier goed geluid aanwezig is.

Voor het vormgeven van de plechtigheid maken wij gebruik van “Draaiboekonline”. Dit is een
online tool waar mee u zelf de dienst vorm kunt geven door middel van het maken van tekst en video/audio blokken. Dit programma beschikt over een uitgebreide muziekbibliotheek. U kunt hier zelf nog foto’s, video’s en muziek aan toevoegen. Mocht u niet in de gelegenheid zijn om dit zelf in te vullen doen wij dit tegen een vaste vergoeding.

Onze aula beschikt over meerdere camera’s waarmee de plechtigheid kan worden vastgelegd. Ook worden deze camera’s gebruikt om een eventuele livestream tot stand te brengen zodat familie en/of belangstellenden de plechtigheid op afstand kunnen volgen.

Uitsluitend op verzoek van de opdrachtgever maken wij een opname van de plechtigheid. Na overdracht van het opgenomen materiaal wordt dit uit ons bestand gewist. In het kader van
privacywetgeving mag u de opname uitsluitend verstrekken aan of vertonen in huiselijke kring. Achteraf (na)bestellen is niet mogelijk.

Naast onze eigen locaties is het ook mogelijk om in andere uitvaartcentra, crematoria, kerken of andere locaties plechtigheden te verzorgen. Voor meer informatie kunt u telefonisch contact met ons opnemen.

Ik ben trots op alle medewerkers die met veel empathie en passie elke dag zich inzetten om voor iedereen een mooi en waardig afscheid te verzorgen.”

Linda
Directeur

Wij zijn er

voor u in de regio

Oleahof Uitvaartzorg is werkzaam in de gehele kop van Noord-Holland. Wij beschikken over twee eigen locaties.

Waar kunnen we u mee

van dienst zijn?

Wat is uw 

situatie?

Waar kunnen we u mee van dienst zijn?
Ga naar de inhoud