Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bij overlijden
24/7 bereikbaar:

Oleahof Uitvaartzorg overgegaan in nieuwe handen, Jan en Natascha Dop spelen

nog adviserende rol

Oleahof Uitvaartzorg is in andere handen overgegaan. De nieuwe directie bestaat sinds donderdag 8 september uit het echtpaar Edger en Linda van der Laan. Jan en Natascha Dop zullen uitsluitend op de achtergrond een adviserende rol spelen.

In 1977 stapte Jan Dop in de uitvaartorganisatie en nam in de jaren tachtig de leiding van zijn vader Piet Dop over. Het toenmalige, inmiddels te kleine, uitvaartcentrum aan de Middenweg was sterk verouderd en dus werd nieuwbouw noodzakelijk. Er kwam een nieuw uitvaartcentrum aan de IJsselmeerstraat. Nog geen dertig jaar later bleek ook de ruimte in dit pand te beperkt en niet te voldoen aan de kwaliteitseisen die Jan Dop voor ogen had.

Modernisering

In september 2007 werd de uitbreiding geopend: een grote aula met bijbehorende koffiekamers plus een modernisering van het uitvaartgedeelte. De grootste uitvaartorganisatie in de Kop van Noord-Holland kreeg tevens een een nieuwe naam: Oleahof Uitvaartzorg.

Op 1 januari 2012 werd de Algemene Uitvaartvereniging ontbonden – met behoud van de rechten voor de leden – en is Oleahof Uitvaartzorg een zelfstandig bedrijf geworden onder leiding van Jan en Natascha Dop.

 

Meer

actueel

“Op Ger!”,

klinkt het bij laatste groet Gerrit bij café De Bliksem

Afscheid van

levenswerk

Vrijwilligers bewijzen

laatste eer aan grondlegster hospice

Tijdens de uitvaart van Ed Pach klinkt uit honderden kelen een lied over Wieringerwaard.

En daarna krijgt hij zijn allerlaatste applaus

Oleahof Uitvaartzorg

in nieuwe handen

De laatste rit voor Marc van Schaik,

een ware Roadrunner

Wat is uw 

situatie?

Waar kunnen we u mee van dienst zijn?
Ga naar de inhoud