Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bij overlijden
24/7 bereikbaar:

Rouwkamers

In onze uitvaartcentra krijgt een overledene een eigen stijlvolle rouwkamer tot de dag van de uitvaart. Hier kunt u eventueel ook persoonlijke herinneringen aanbrengen. De rouwkamers in ons uitvaartcentrum in Den Helder zijn wanneer wenselijk van maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur en in het weekend van 13:00 tot 15:30 uur te bezoeken wanneer dit is aangegeven. Wilt u dat de rouwkamers alleen voor u of uw directe familie toegankelijk zijn is dat ook mogelijk.

Naast onze reguliere rouwkamers beschikken wij in het uitvaartcentrum in Den Helder ook over een 24-uurskamer waarbij u door middel van een eigen toegang 24 uur per dag toegang tot de rouwkamer heeft. Deze rouwkamer beschikt over eigen koffie- en theefaciliteiten en een met frisdrank, bier en wijn gevulde koelkast. Deze rouwkamer kan ook vanuit het uitvaartcentrum bereikt worden. Eventuele belangstellenden kunnen dan ook door de receptiemedewerker worden begeleid.

Oleahof Julianadorp beschikt over twee 24-uurs rouwkamers met gezamenlijke koffie- en theefaciliteiten.

Voor het opbaren, bieden wij ook de mogelijkheid om een speciaal bed in de rouwkamer te kiezen.

Onze rouwkamers

Bij elke uitvaart streven wij naar onberispelijke service, op maat gemaakt voor het unieke verhaal van uw dierbare. Kwaliteit gaat verder dan woorden; het is de belofte van een waardig afscheid, waarin we uw wensen met uiterste zorg vervullen.”

Edger van der Laan
Directeur

Wij zijn er

voor u in de regio

Oleahof Uitvaartzorg is werkzaam in de gehele kop van Noord-Holland. Wij beschikken over twee eigen locaties.

Waar kunnen we u mee

van dienst zijn?

Wat is uw 

situatie?

Waar kunnen we u mee van dienst zijn?
Ga naar de inhoud