Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bij overlijden
24/7 bereikbaar:

Livestream

Soms is het essentieel dat beeld en geluid versterkt  overgebracht wordt om familie en belangstellenden alles te kunnen laten meebeleven. Juist voor diegene die niet bij het afscheid kunnen zijn, hebben wij een passende oplossing: een geheel draadloze beveiligde ‘livestream’ beeldverbinding via internet. Van een beveiligde livestream uitzending blijft niets achter op het internet en worden er beslist geen beelden online gezet.

Alleen belangstellenden die de toegangscode hebben ontvangen kunnen de uitzending volgen. We zijn blij dat we deze creatieve oplossing kunnen bieden om toch iedereen er een beetje bij te hebben.

Tijdens plechtigheden is er een studiomedewerker die vanuit de regieruimte de beelden en het geluid van de plechtigheid afspeelt. Daarnaast bestuurt deze de camera’s voor de eventuele livestream en opname van de dienst.

 

Inloggen

Heeft u een code voor een livestream ontvangen dan kunt u via deze link inloggen om de stream te volgen of klik op het logo hieronder.

Een warm, passend en uniek afscheid van uw dierbare verzorgen. Persoonlijke aandacht, rust en betrokkenheid staat hierin voor mij centraal.”

Suset
Register uitvaartleider

Wij zijn er

voor u in de regio

Oleahof Uitvaartzorg is werkzaam in de gehele kop van Noord-Holland. Wij beschikken over twee eigen locaties.

Waar kunnen we u mee

van dienst zijn?

Wat is uw 

situatie?

Waar kunnen we u mee van dienst zijn?
Ga naar de inhoud