Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Bij overlijden
24/7 bereikbaar:

Rouwdrukwerk

Het is mooi om iets persoonlijks toe te voegen aan de rouwbrief zoals een foto of een zin, die uw dierbare goed typeert. Maar we weten uit ervaring dat het ook best lastig kan zijn om de juiste tekst goed op papier te krijgen.

Onze uitvaartverzorger kan u hierbij helpen met heel veel voorbeelden van rouwbrieven, gedachteniskaartjes en dankbetuigingen. Als u iets heel anders wilt, kan dat natuurlijk ook. Onze eigen ontwerpstudio staat tot uw beschikking om samen met u het meest persoonlijke ontwerp te maken dat u wenst. U kunt de rouwbrief per reguliere post en/of per e-mail verzenden.

Met toewijding en creativiteit creëer ik rouwkaarten en advertenties die de unieke persoonlijkheid van elke dierbare weerspiegelen. Daarnaast verzeker ik dat alle technische details naadloos samenvloeien, zodat de uitvaartdienst een eerbetoon wordt waar alles op z’n plaats valt.”

Denis Pool
Medewerker drukkerij

Downloads

Veelgestelde

vragen

Het overlijden van een dierbare is een ingrijpende gebeurtenis en het begin van een emotionele periode. En hoe moeilijk het ook is: er moeten zaken geregeld worden. Wat u precies moet doen bij een overlijden en wat u exact moet regelen, hebben wij overzichtelijk voor u samengevat op deze pagina.

De kosten van een uitvaart zijn sterk afhankelijk van uw persoonlijke wensen. Voor een mooie passende uitvaart die tot in de puntjes verzorgd wordt, weten vele mensen Oleahof Uitvaartzorg al jaren te vinden.

Onze uitvaartpakketten zijn een mooie oplossing voor mensen die een eenvoudigere uitvaart wensen. Op deze pagina vind je meer informatie.

Op deze pagina vindt u de komende uitvaarten die door Oleahof Uitvaartzorg worden verzorgd.

 

Geef van tevoren goed bij uw nabestaanden aan waar u uw uitvaartwensen heeft opgeborgen. Eventueel kunt u uw uitvaartwensen ook bij ons vastleggen tijdens een informatief gesprek.

U kunt het uitvaartwensenformulier downloaden of uw gegevens achterlaten op deze pagina zodat wij u een exemplaar kunnen sturen. De wensenboekjes zijn ook bij de receptie van het uitvaartcentrum op te halen.

Ongeacht waar u bent verzekerd, staat het u vrij door Oleahof Uitvaartzorg de uitvaart te laten verzorgen. Voor nadere informatie zijn wij altijd bereid u toelichting te geven. Veiligstellen biedt zekerheid. Lees hier meer over op deze pagina.

 

Wij zijn er

voor u in de regio

Oleahof Uitvaartzorg is werkzaam in de gehele kop van Noord-Holland. Wij beschikken over twee eigen locaties.

Waar kunnen we u mee

van dienst zijn?

Wat is uw 

situatie?

Waar kunnen we u mee van dienst zijn?
Ga naar de inhoud