Logo  Logo  Logo

Uitvaartplechtigheid

Plechtigheden waren vroeger doorspekt met tradities en strikte regels van hoe het hoorde. Ook in deze tijd zijn er mensen die graag volgens oude tradities een dienst geregeld willen hebben. En dat kan! In de Oleahof worden namelijk ook kerkelijke plechtigheden gehouden. Daarentegen schalt ook popmuziek regelmatig door de zaal en wordt er hartelijk gelachen om een prachtig verhaal.

Beeld en geluid

Uitvaartverzorging Oleahof Den Helder beschikt over een uitgebreide muziekcollectie. Onze medewerkers adviseren u hier graag over. Wij beschikken over geavanceerde audio- en beeldapparatuur waarmee wij de plechtigheid op USB kunnen opnemen. Ook kunnen wij een slideshow met foto’s samenstellen of een memorial (film) maken die tijdens de dienst wordt getoond op een groot scherm. Lees ook onze aanleverspecificaties en presentatiemogelijkheden.

Uitsluitend op verzoek van de opdrachtgever maken wij een opname van de plechtigheid. Na overdracht van het opgenomen materiaal wordt dit uit ons bestand gewist. In het kader van privacywetgeving mag u de opname uitsluitend verstrekken aan of vertonen in huiselijke kring. Achteraf (na)bestellen is niet mogelijk.

 

Memorial/film van de overledene

Hoe geef je verder vorm aan een mooi afscheid waarbij de overledene tot zijn recht komt? Beelden zeggen soms meer dan woorden en daarom bieden wij de mogelijkheid om een herinneringsfilm te maken. Door middel van aan elkaar gemonteerde foto’s, documenten, en uw eigen muziek op de achtergrond is dit eigentijdse eerbetoon een indrukwekkende herinnering. Deze ‘Memorial’ wordt op USB gezet.

Heeft u informatie nodig?

Dag en nacht persoonlijk contact
Bel: 0223 - 633 221