Logo  Logo  Logo

Uitvaartplechtigheid

Plechtigheden waren vroeger doorspekt met tradities en strikte regels van hoe het hoorde. Ook in deze tijd zijn er mensen die graag volgens oude tradities een dienst geregeld willen hebben. En dat kan! In de Oleahof worden namelijk ook kerkelijke plechtigheden gehouden. Daarentegen schalt ook popmuziek regelmatig door de zaal en wordt er hartelijk gelachen om een prachtig verhaal.

Beeld en geluid

Uitvaartverzorging Oleahof Den Helder beschikt over een uitgebreide muziekcollectie. Onze medewerkers adviseren u hier graag over. Wij beschikken over geavanceerde audio- en beeldapparatuur waarmee wij de plechtigheid op USB kunnen opnemen. Lees ook onze aanleverspecificaties en presentatiemogelijkheden.

Uitsluitend op verzoek van de opdrachtgever maken wij een opname van de plechtigheid. Na overdracht van het opgenomen materiaal wordt dit uit ons bestand gewist. In het kader van privacywetgeving mag u de opname uitsluitend verstrekken aan of vertonen in huiselijke kring. Achteraf (na)bestellen is niet mogelijk.

 

Heeft u informatie nodig?

Dag en nacht persoonlijk contact
Bel: 0223 - 633 221