Logo  Logo  Logo

Condoleren (Memori)

We leven digitaal waardoor we ook digitaal verbinden ten tijde van rouw. Een mooi gedachtenis platform biedt een toegewezen en speciale plaats waar nabestaanden samenkomen voor het delen en ontvangen van condoleances en steunbetuiging.

Memori, waar verhalen, herinneringen, foto’s en condoleances samenkomen
Ieder leven is een aaneenschakeling van mensen, verhalen en gebeurtenissen. Soms van kleine en soms van grote betekenis. Ook u bent onderdeel van vele levens, waarin u een rol of betekenis heeft of had. Door uw verhalen of herinneringen te delen of door simpelweg een reactie of condoleance te plaatsen op Memori, blijft u verbonden met dit leven. Bovenal geeft u hiermee een waardevol en veelzijdig geschenk voor de nabestaanden met een blijvende betekenis. Deel daarom ook!

U vindt een Memori door een naam of plaats in te vullen en op Zoek Memori te klikken.

Even stilstaan bij iemands leven
Ook in de huidige tijd waarin alles snel gaat en vluchtig is, kunnen we nog steeds van betekenis zijn voor elkaar. Zeker bij het verlies van een dierbare. Ieders herinnering, verhaal, foto, filmpje of reactie - hoe klein ook - is van waarde. Niet alleen die van familie of vrienden, maar ook die van de buurvrouw, een collega of die van u. Zo blijft er voor altijd iets bijzonders achter. Uiteraard bepaalt u zelf of uw reactie zichtbaar is voor anderen.

Heeft u informatie nodig?

Dag en nacht persoonlijk contact
Bel: 0223 - 633 221