Logo  Logo  Logo

Over ons

Oleahof Uitvaartzorg is werkzaam in de gehele kop van Noord-Holland, kent als familiebedrijf een lange traditie van aandacht, betrokkenheid en zorg die verder gaat. Wij beschikken over drie eigen locaties met rouwkamers, bijbehorende aula’s en koffiekamers:

Onze mensen

Onze mensen doen er alles aan om alle uitvaartplechtigheden, groot of klein, met evenveel warmte en persoonlijke aandacht te verzorgen. Of u nu te maken heeft met een uitvaartleider, een gastvrouw, een drager of een chauffeur; iedereen is begaan en weet dat het om u gaat. Samen zetten we de puntjes op de i!

Keurmerken

Oleahof Uitvaartzorg is aangesloten bij het Keurmerk Uitvaartzorg. Zo weet u zeker dat u te maken heeft met een uitvaartonderneming die kwaliteit biedt en alleen werkt met gecertificeerde uitvaartleiders

Branchevereniging

Oleahof is lid van de BGNU, de branchevereniging voor Gecertificeerde Nederlandse Uitvaartondernemingen. Het is de organisatie waarin kwaliteitsgerichte uitvaartondernemers samenwerken aan een gezonde bedrijfstak. De BGNU hanteert uitermate strenge criteria op het gebied van kwaliteit. Zo zijn alle aangesloten uitvaartondernemingen in het bezit van het onafhankelijke Keurmerk Uitvaartzorg. Een garantie voor een transparante dienstverlening en uitstekende ondersteuning in een periode waarin u die het meeste nodig heeft. Nabestaanden kunnen bij de uitvaartondernemingen die lid zijn rekenen op duidelijkheid, onder meer door een transparante offerte, een duidelijk communicatieproces en een heldere klachtenregeling.

Historie

De historie van Oleahof Uitvaartzorg kenmerkt meer dan 85 jaar uitvaartzorg. Sinds de uitbreiding in 2007 is Oleahof Uitvaartzorg de grootste uitvaartorganisatie in de Kop van Noord-Holland. Lees meer over de historie.

Heeft u informatie nodig?

Dag en nacht persoonlijk contact
Bel: 0223 - 633 221