Logo  Logo  Logo

Edger van der Laan

General Manager
“Als Oleahof een hotel zou zijn, zouden we 5 sterren krijgen. Het is de kwaliteit, van dienstverlening tot aankleding, waardoor we mensen een waardig afscheid kunnen geven.”

Ik heb een Bachelor Internationaal Toeristisch Management gedaan. Werkervaring heb ik in het toerisme, de horeca en offshore, bij deze banen heeft gastvrijheid altijd een grote rol al dan niet de grootste gespeeld. Toen ik werd benaderd of ik voor Oleahof wilde komen werken heb ik de kans gekregen mij eerst goed te oriënteren wat de uitvaartbranche inhield en wat voor mij als persoon zou betekenen. De uitvaartbranche is heel anders dan bijvoorbeeld horeca, maar gastvrijheid is hier misschien nog wel belangrijker.

Als Oleahof een hotel zou zijn, zouden we 5 sterren krijgen. Het is de kwaliteit, van dienstverlening tot aankleding, waardoor we mensen een waardig afscheid kunnen geven. Ik werk vooral achter de schermen, zorg ervoor dat bedrijfsprocessen goed lopen en dat mijn collega’s over alle middelen beschikken om hun werk zo goed mogelijk uit te voeren. En als het zo uitkomt draag ik ook graag mijn steentje bij als gastheer.

Heeft u informatie nodig?

Dag en nacht persoonlijk contact
Bel: 0223 - 633 221