Logo  Logo  Logo

Crematorium en Uitvaartcentrum Alkmaar

Crematorium en Uitvaartcentrum Alkmaar is gevestigd aan de rand van Alkmaar, midden in het polderlandschap van de Egmondermeer. Het uniek ontworpen uitvaartcentrum biedt de mogelijkheid een volledige uitvaart op één locatie te verzorgen. De faciliteiten, dienstverlening en mogelijkheden zijn veelzijdig. Van opbaring tot condoleance en van afscheidsdienst tot verzorging van de catering.

Oleahof Uitvaartzorg verzorgt uitvaarten in Crematorium en Uitvaartcentrum Alkmaar.

Crematorium en Uitvaartcentrum Alkmaar heeft alles onder één dak om een afscheid naar wens te verzorgen. Een intiem afscheid in kleine kring of juist met veel belangstellenden? Er is altijd een passende ruimte beschikbaar. 

Crematorium en Uitvaartcentrum Alkmaar beschikt over twee ceremonieruimtes die voorzien zijn van moderne techniek voor muziek en beeld. Kenmerkend voor deze ruimtes zijn de hoge plafonds, de ruimtelijke en lichte uitstraling en het weidse uitzicht over het polderlandschap van Egmond. In de verte zijn de duinen van Egmond zelfs zichtbaar.

Na de afscheidsceremonie ontvangen wij u in Grand Café Allecmere of in De Waag. Hier kunt u in alle rust samenkomen en napraten. Beide ruimtes hebben een informele opstelling met zowel hoge als lage zitjes. Bij mooi weer zetten we bij De Waag de deuren naar het aangrenzende terras open. Door de enorme ramen en het uitzicht lopen binnen en buiten hier bijna naadloos in elkaar over. De catering biedt een ruime keuze. 

Adres:

Meerweg 11
1816 MG Alkmaar

Bezoek de website

Heeft u informatie nodig?

Dag en nacht persoonlijk contact
Bel: 0223 - 633 221