Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bij overlijden
24/7 bereikbaar:

HOV magazine

2017

Een waardig afscheid op ieder moment. Oleahof Julianadorp heeft een totale metamorfose ondergaan. Directeur Natascha Dop-Veen legt uit dat het uitvaartcentrum aan de Langevliet 60C is aangepast aan deze tijd. “De ontwerpers hebben gezorgd voor een warme en liefdevolle inrichting. Voor zowel de rouwkamers als de familiekamer. Met name die laatste ruimte is echt een aanwinst”, aldus een trotse Natascha.

Oleahof Julianadorp heeft twee stijlvolle rouwkamers die voor naasten dag en nacht te bezoeken zijn. “Via een elektronische pas heeft de familie altijd toegang tot het gebouw en kunnen mensen zelf bepalen wanneer en hoe lang zij willen blijven. In de sfeervolle huiskamer kunnen nabestaanden bij elkaar komen, een drankje drinken, herinneringen ophalen en muziek luisteren. De grondige verbouwing betekent dat openingstijden geen rol meer spelen en er is veel privacy.”

De verbouwing maakt Oleahof Julianadorp nu ook geschikt voor intieme afscheidsceremonies en condoleances. Natascha legt uit: “Wie in klein gezelschap afscheid wil nemen, kon voorheen alleen bij Oleahof Den Helder terecht. Daar hebben we zowel een grote ruimte om afscheid te nemen, maar ook een prachtige intieme ruimte.
Nu hebben we hier ook zo’n mooie plek die is ingericht als een soort van huiskamer. De ruimte is uitgerust met audioapparatuur waardoor de dienst kan worden ondersteund met muziek en fotobeelden. Het is natuurlijk ook mogelijk om in Julianadorp op te baren en de afscheidsceremonie te laten plaatsvinden in de Oleahof in Den Helder.”

Het familiebedrijf Oleahof Uitvaartzorg bestaat ruim tachtig jaar en is de afgelopen jaren met haar tijd meegegaan. Maar sommige zaken veranderen nooit; alle uitvaartplechtigheden, groot of klein, worden nog steeds met evenveel warmte en persoonlijke aandacht verzorgd. “Gebouwen kunnen nog zo mooi zijn, maar het zijn uiteindelijk onze ervaren en deskundige mensen die ervoor zorgen dat de uitvaart naar wens verloopt. Onze mensen kunnen zich inleven en doen hun uiterste best om te zorgen dat met een goed gevoel kan worden teruggekeken op het afscheid. Je kan het maar een keer goed doen.”

Lees hier het artikel in het nieuwe HOV magazine

Meer

actueel

“Op Ger!”,

klinkt het bij laatste groet Gerrit bij café De Bliksem

Afscheid van

levenswerk

Vrijwilligers bewijzen

laatste eer aan grondlegster hospice

Tijdens de uitvaart van Ed Pach klinkt uit honderden kelen een lied over Wieringerwaard.

En daarna krijgt hij zijn allerlaatste applaus

Oleahof Uitvaartzorg overgegaan in nieuwe handen, Jan en Natascha Dop spelen

nog adviserende rol

Oleahof Uitvaartzorg

in nieuwe handen

Wat is uw 

situatie?

Waar kunnen we u mee van dienst zijn?
Ga naar de inhoud