• Julianadorp
  • Julianadorp - Gebouw
  • Julianadorp
  • Julianadorp
  • Julianadorp
Slider shadow
Bij overlijden: 0223 - 633 221

Uitvaartcentrum Oleahof Julianadorp

Waardig afscheid nemen is ook hier in het “dorp” mogelijk

Uitvaartcentrum Oleahof Julianadorp aan de Langevliet 60C is aangepast aan deze tijd. De warme inrichting maakt dat bezoekers en familie zich omarmd voelen in hun verdriet.

De twee stijlvolle rouwkamers van Uitvaartcentrum Oleahof Julianadorp zijn voor naasten met een elektronische pas dag en nacht te bezoeken. In de sfeervolle huiskamer kunnen nabestaanden bij elkaar komen, een drankje drinken, herinneringen ophalen en muziek luisteren.

Uitvaartcentrum Oleahof Julianadorp is geschikt voor intieme afscheidsceremonies en condoleances. Moderne audioapparatuur kan de dienst ondersteunen met muziek en fotobeelden. Het is ook mogelijk om uw dierbare in Julianadorp op te baren en het afscheid te laten plaatsvinden in de Oleahof in Den Helder.

Het gebouw is aangepast, maar onze service blijft dezelfde; alle uitvaartplechtigheden, groot of klein, worden met evenveel warmte en persoonlijke aandacht verzorgd. Gebouwen kunnen nog zo mooi zijn, maar het zijn uiteindelijk onze ervaren en deskundige mensen die ervoor zorgen dat de uitvaart gaat zoals u wenst. 

Vanzelfsprekend verzorgen wij voor u de complete uitvaart of u nu kiest voor een begrafenis of voor een crematie. Onze uitvaartleiders bespreken desgewenst met u alle beschikbare mogelijkheden in de Kop van Noord-Holland.

Open op ieder moment

Door een eigen ingang zijn de beide 24-uurs privé familie-/rouwkamers gedurende de gehele opbaarperiode toegankelijk voor nabestaanden.

Goed bereikbaar

Ons uitvaartcentrum is uitstekend bereikbaar, zowel per auto als met het openbaar vervoer. Het uitvaartcentrum heeft een parkeerterrein voor ruim 50 auto’s.

Contactgegevens

Langevliet 60c, 1788 BG Julianadorp
Email: info@oleahof.nl
Telefoon: 0223-633221