Logo  Logo  Logo

Oleahof Den Helder

Een plechtigheid in de avond of op zondag? U betaalt bij uitvaartverzorging Oleahof in Den Helder geen toeslag.

De beide aula’s in de Oleahof zijn met veel zorg ingericht. De grote en lichte aula biedt, indien gewenst, ruimte tot aan 400 mensen. De kleine aula is intiemer ingericht en wordt gebruikt voor plechtigheden met gezelschappen tot 25 mensen.

Zowel in de aula's als in onze koffiekamers zijn schermen aanwezig waarop beeldmateriaal kan worden getoond. Ook staat ons orgel kosteloos ter beschikking.
Ook onze stijlvol ingerichte koffiekamers verschillen in omvang en kunnen bij grote bezoekersaantallen tezamen worden gevoegd, zodat één functionele ruimte ontstaat.

Memorial

Hoe geef je vorm aan een mooi afscheid waarbij de overledene tot zijn recht komt? Beelden zeggen soms meer dan woorden en daarom bieden wij de mogelijkheid om een herinneringsfilm samen te stellen. Door middel van aan elkaar gemonteerde foto’s, video’s en documenten en uw eigen muziek op de achtergrond is dit eigentijdse eerbetoon een indrukwekkende herinnering. De ‘Memorial’ wordt voor u op USB gezet.

Beeld en geluid

Uitvaartverzorging Oleahof Den Helder beschikt over een uitgebreide muziekcollectie. Onze medewerkers adviseren u hier graag over. Wij beschikken over geavanceerde audio- en beeldapparatuur waarmee wij de plechtigheid op USB kunnen opnemen. Ook kunnen wij een slideshow met foto’s samenstellen of een memorial (film) maken die tijdens de dienst wordt getoond op een groot scherm. Lees ook onze aanleverspecificaties en presentatiemogelijkheden.

Uitsluitend op verzoek van de opdrachtgever maken wij een opname van de plechtigheid. Na overdracht van het opgenomen materiaal wordt dit uit ons bestand gewist. In het kader van privacywetgeving mag u de opname uitsluitend verstrekken aan of vertonen in huiselijke kring. Achteraf (na)bestellen is niet mogelijk.

Catering

Oleahof Uitvaartzorg beschikt over een gespecialiseerd team van horecamedewerkers die niet alleen in de gaten houden wanneer uw kopje koffie moet worden bijgeschonken, maar ook weten wanneer dat extra glaasje water moet worden neergezet, een zakdoek nodig is of even afstand is vereist. Onze cateringmogelijkheden kunnen van eenvoudig tot zeer uitgebreid. De uitvaartleider adviseert u graag. Het zelf meebrengen of laten bezorgen van consumpties is niet toegestaan in verband met HACCP en Allergenenwetgeving.

Adres:

Uitvaartverzorging Oleahof Den Helder
IJsselmeerstraat 63A
1784 MB  Den Helder

Heeft u informatie nodig?

Dag en nacht persoonlijk contact
Bel: 0223 - 633 221