Logo  Logo  Logo

Uitvaartcentrum Julianadorp

Een plechtigheid in de avond of op zondag? Alles is mogelijk.

Ons uitvaartcentrum in Julianadorp heeft twee stijlvol ingerichte rouwkamers die voor naasten dag en nacht te bezoeken zijn. Via een elektronische pas heeft u altijd toegang! Bij het uitvaartcentrum in Julianadorp zijn genoeg ruime parkeermogelijkheden. De met warme tinten ingerichte huiskamer leent zich uitstekend om in klein gezelschap bijeen te komen, een consumptie te gebruiken en naar muziek te luisteren. Deze ruimte maakt het uitvaartcentrum in Julianadorp dan ook zeer geschikt voor afscheidsceremonies en condoleances voor kleine gezelschappen. De aula is voorzien van een scherm waarop beeldmateriaal kan worden getoond. Natuurlijk is het mogelijk om op te baren in Uitvaartcentrum Oleahof Julianadorp en de dienst te houden in het uitvaartcentrum in Den Helder. 

Beeld en geluid

Oleahof Uitvaartzorg beschikt over een uitgebreide muziekcollectie. Onze medewerkers adviseren u hier graag over. Lees ook onze aanleverspecificaties en presentatiemogelijkheden.

Catering

Oleahof Uitvaartzorg beschikt over een gespecialiseerd team van horecamensen die niet alleen in de gaten houden wanneer uw kopje koffie moet worden bijgeschonken, maar ook weten wanneer dat extra glaasje water moet worden neergezet, een zakdoek nodig is of even afstand is vereist. Onze cateringmogelijkheden kunnen van eenvoudig tot zeer uitgebreid. De uitvaartleider weet wat er allemaal mogelijk is.

Het zelf meebrengen of laten bezorgen van consumpties is niet toegestaan in verband met HACCP en Allergenenwetgeving.

Adres:

Uitvaartcentrum Oleahof Julianadorp
Langevliet 60C
1788 BG  Julianadorp

Heeft u informatie nodig?

Dag en nacht persoonlijk contact
Bel: 0223 - 633 221