Logo  Logo  Logo

Uitvaartcentrum Hoorn

Crematorium en Uitvaartcentrum Hoorn biedt u een afscheid naar wens. Deze locatie is aan de algemene begraafplaats op de Berkhouterweg gelegen. Vanuit deze locatie is alle dienstverlening rondom een uitvaart onder één dak mogelijk.

Oleahof Uitvaartzorg verzorgt warme en waardige uitvaarten in Crematorium en Uitvaartcentrum Hoorn.

Crematorium en uitvaartcentrum Hoorn heeft voor elke wens een geschikte ruimte. Zo zijn er ruimtes waar u persoonlijk afscheid kunt nemen of waar juist vele belangstellenden bij aanwezig kunnen zijn. Deze locatie bied meerdere koffiekamer, famliesuites en diverse andere ruimtes.

Ook beschikt deze locatie over een nette begraafplaats waar het door de verschillende delen mogelijk is om rekening te houden met diverse wensen en geloofsovertuigingen. Na een crematie is hier ook een urnengraf mogelijk of kan de urn in de urnenmuur geplaatst worden.

Als laatste beschikt deze locatie ook over een ruim opgezet verstrooiveld waar u met zowel grote, als kleine gezelschappen de as van de overledene kan uitstrooien.

Deze nette begraafplaats bevat verschillende delen waar rekening gehouden wordt met diverse wensen en geloofsovertuigingen. Na een crematie is hier ook een urnengraf mogelijk of kan de urn in het buitencolumbarium (urnenmuur) geplaatst worden.

Adres:

Berkhouterweg 26
1624 NT Hoorn

Heeft u informatie nodig?

Dag en nacht persoonlijk contact
Bel: 0223 - 633 221