Logo  Logo  Logo

Uitvaartcentra Noord-Holland

Oleahof Uitvaartzorg is werkzaam in de gehele kop van Noord-Holland en kent als familiebedrijf een lange traditie van aandacht, betrokkenheid en zorg die verder gaat. Wij beschikken over drie stijlvolle uitvaartcentra met rouwkamers, bijbehorende aula’s en koffiekamers.
thumbnail

Oleahof Den Helder

Een plechtigheid in de avond of op zondag? Alles is mogelijk.
Meer informatie
thumbnail

Uitvaartcentrum Den Helder

Ons uitvaartcentrum in Den Helder kent als één van de weinige uitvaartcentra in Nederland ruime openingstijden, persoonlijke ontvangst en 10 stijlvolle rouwkamers. Ieder met een eigen karakter.
Meer informatie
thumbnail

Uitvaartcentrum Julianadorp

Een plechtigheid in de avond of op zondag? Alles is mogelijk.
Meer informatie
thumbnail

Aula Begraafplaats Huisduinen

Een historisch gebouw aan de ingang van de begraafplaats.
Meer informatie
thumbnail

r.-k. begraafplaats St. Jozef Den Helder

Oleahof Uitvaartzorg verzorgt uitvaarten op de r.-k. begraafplaats Sint Jozef.
Meer informatie
thumbnail

Crematorium van Schagen

Oleahof Uitvaartzorg verzorgt uitvaarten in Crematorium van Schagen, voorheen: Yardenhuis van Schagen / Crematorium Schagerkogge. Het crematorium ligt in het West-Friese polderlandschap, net buiten Schagen. Er is een binnen- en een buiten aula. De binnen aula biedt plaats aan 350 personen.
Meer informatie
thumbnail

Crematorium Waerdse Landen

Waerdse Landen is een kleurrijke ontmoetingsplek gericht op het creëren van mooie herinneringen aan een afscheid. Het pand is ruim van opzet, net als de tijden in de aula, huiskamer en Waerdse Tuin.
Meer informatie
thumbnail

Crematorium en Uitvaartcentrum Alkmaar

Crematorium en Uitvaartcentrum Alkmaar is gevestigd aan de rand van Alkmaar, midden in het polderlandschap van de Egmondermeer. Het uniek ontworpen uitvaartcentrum biedt de mogelijkheid een volledige uitvaart op één locatie te verzorgen. De faciliteiten, dienstverlening en mogelijkheden zijn veelzijdig. Van opbaring tot condoleance en van afscheidsdienst tot verzorging van de catering.
Meer informatie
thumbnail

Natuurbegraafplaats Geestmerloo

Natuurbegraafplaats Geestmerloo is gerealiseerd in het nieuwe natuurgebied van Geestmerambacht. Hier kunt u zich midden in de natuur laten begraven. U kiest zelf de plek waar u zich prettig bij voelt. Een graf is eeuwigdurend en wordt dus niet geruimd. De natuur is leidend op de begraafplaats.
Meer informatie
thumbnail

Begraafplaats & Crematorium Westerveld

Aan de voet van het Kennemer Duin in Driehuis ligt Begraafplaats & Crematorium Westerveld. Begraafplaats & Crematorium Westerveld is niet zomaar een laatste rustplaats. Het is ook één van de eerste particuliere begraafplaatsen van ons land. En het eerste crematorium van Nederland is er gevestigd. De begraafplaats is een landschapspark in Engelse stijl; organisch, heuvelachtig en weelderig groen. Alle ruimte om er een geliefde te gedenken.
Meer informatie
thumbnail

Uitvaartcentrum Hoorn

Crematorium en Uitvaartcentrum Hoorn biedt u een afscheid naar wens. Deze locatie is aan de algemene begraafplaats op de Berkhouterweg gelegen. Vanuit deze locatie is alle dienstverlening rondom een uitvaart onder één dak mogelijk.
Meer informatie
thumbnail

Begraafplaats Callantsoog

Oleahof Uitvaartverzorg verzorgt uitvaarten op het kerkhof van Callantsoog dat naast de Nederlandse Hervormde Kerk ligt.
Meer informatie
thumbnail

Uitvaartcentrum en begraafplaats Anna Paulowna

Oleahof Uitvaartzorg verzorgt uitvaarten in Uitvaartcentrum Anna Paulowna en op Begraafplaats Anna Paulowna.
Meer informatie

Algemene Begraafplaats (De Hoep) in Schagen

Meer informatie
thumbnail

Nationale Veteranenbegraafplaats Loenen

Een langgekoesterde wens van velen is gerealiseerd: een plek waar veteranen – en desgewenst hun partner – kunnen worden begraven of hun as kan worden uitgestrooid. Een plek die recht doet aan hun inzet voor vrede en veiligheid; een plek voor nabestaanden en bezoekers, met een herdenkings- en educatiecentrum. Alles uit eerbied voor onze veteranen.
Meer informatie

Heeft u informatie nodig?

Dag en nacht persoonlijk contact
Bel: 0223 - 633 221