Logo  Logo  Logo

Verzorging en opbaring

Verzorging

Voorafgaand aan het opbaren, komt ons professionele zorgteam de overledene verzorgen. Nabestaanden mogen altijd aanwezig zijn of assisteren bij de laatste verzorging.

Rituele bewassing 

Is een rituele bewassing na overlijden gewenst? Oleahof Uitvaartzorg beschikt over de benodigde voorzieningen voor rituele bewassing en wij verlenen u graag alle medewerking.

Opbaring

Na de laatste verzorging, wordt de overledene opgebaard op een bed of in een kist gelegd zodat men afscheid kan nemen. Het opbaren van de overledene kan zowel in een uitvaartcentrum als thuis. Als we de overledene thuis opbaren, is ook de dagelijkse controle onze zaak. Oleahof Uitvaart verzorgt de gehele laatste verzorging en opbaring.

Rouwkamers

In onze uitvaartcentra krijgt een overledene een eigen stijlvolle rouwkamer tot de dag van de uitvaart. Hier kunt u eventueel ook persoonlijke herinneringen aanbrengen. Voor het opbaren, bieden wij ook de mogelijkheid om een speciaal bed in de rouwkamer te kiezen. Niet alleen hierin maar ook in onze ruime openingstijden onderscheiden wij ons. U kunt uw dierbare zo vaak opzoeken als u wilt. Ook buiten de bezoektijden kunt u, op afspraak, afscheid komen nemen. Daarnaast beschikken wij op onze locaties over privé familie-/rouwkamers die u 24 uur per dag kunt bezoeken met een elektronische pas. In de sfeervolle kamer kunnen nabestaanden bij elkaar komen, een drankje drinken en mooie herinneringen ophalen.

Heeft u informatie nodig?

Dag en nacht persoonlijk contact
Bel: 0223 - 633 221