Logo  Logo  Logo

Uitvaartcentrum Oleahof Julianadorp

Een plechtigheid in de avond of op zondag? U betaalt bij ons geen toeslag.

De verbouwde Oleahof Julianadorp aan de Langevliet 60C heeft twee stijlvol ingerichte rouwkamers die voor naasten dag en nacht te bezoeken zijn. Via een elektronische pas heeft u altijd toegang. De met warme tinten ingerichte huiskamer leent zich uitstekend om in klein gezelschap bijeen te komen, een consumptie te gebruiken en naar muziek te luisteren. Deze ruimte maakt Oleahof Julianadorp dan ook zeer geschikt voor afscheidsceremonies en condoleances voor kleine gezelschappen. De aula is voorzien van een scherm waarop beeldmateriaal kan worden getoond. Ook is het mogelijk om op te baren in Julianadorp en de dienst te houden in de Oleahof in Den Helder. Ook voor de deur van Oleahof Julianadorp zijn ruime parkeermogelijkheden.

Memorial

Hoe geef je vorm aan een mooi afscheid waarbij de overledene tot zijn recht komt? Beelden zeggen soms meer dan woorden en daarom bieden wij de mogelijkheid om een herinneringsfilm samen te stellen. Door middel van aan elkaar gemonteerde foto’s, video’s en documenten en uw eigen muziek op de achtergrond is dit eigentijdse eerbetoon een indrukwekkende herinnering. De ‘Memorial’ wordt voor u op DVD of USB gezet.

Beeld en geluid

Oleahof Uitvaartzorg beschikt over een uitgebreide muziekcollectie. Onze medewerkers adviseren u hier graag over. Ook kunnen wij een slideshow met foto’s samenstellen of een memorial (film) maken die tijdens de dienst wordt getoond op een groot scherm.

Lees ook onze aanleverspecificaties en presentatiemogelijkheden.

Catering

Oleahof Uitvaartzorg beschikt over een gespecialiseerd team van horecamensen die niet alleen in de gaten houden wanneer uw kopje koffie moet worden bijgeschonken, maar ook weten wanneer dat extra glaasje water moet worden neergezet, een zakdoek nodig is of even afstand is vereist. Onze cateringmogelijkheden kunnen van eenvoudig tot zeer uitgebreid. De uitvaartleider weet wat er allemaal mogelijk is.

Het zelf meebrengen of laten bezorgen van consumpties is niet toegestaan in verband met HACCP en Allergenenwetgeving.

Adres:

Langevliet 60C
1788 BG  Julianadorp

Heeft u informatie nodig?

Dag en nacht persoonlijk contact
Bel: 0223 - 633 221