Slider shadow
Bij overlijden: 0223 - 633 221

Uitvaartpakketten

Passende uitvaart voor een klein budget 
Goed verzorgd en nog betaalbaar ook

 

Voor een mooie uitvaart die tot in de puntjes verzorgd wordt, weten vele mensen Oleahof Uitvaartzorg al jaren te vinden. De nieuwe uitvaartpakketten zijn een mooie oplossing voor mensen die een eenvoudige uitvaart willen houden. Het afscheid en de eventuele uitvaartdienst zullen plaatsvinden in onze uitvaartcentra in Den Helder of Julianadorp.

VOLGENS KWALITEITSEISEN VAN HET KEURMERK UITVAARTZORG

Oleahof Uitvaartzorg is een vertrouwde naam op het gebied van kwalitatieve uitvaartverzorging in Noord-Holland. Ook bij onze uitvaartpakketten kunt u rekenen op een uitvaart die wij verzorgen volgens de kwaliteitseisen van het Keurmerk Uitvaartzorg. De kosten zijn echter aanzienlijk lager omdat wij met vooraf vastgestelde arrangementen werken. In de tabel hiernaast ziet u precies wat wij bij elk pakket voor u regelen. 

RUIMTE VOOR EXTRA WENSEN

Ook voor uw wellicht aanvullende wensen kunt u terecht bij Oleahof Uitvaartzorg. Daarom heeft u de mogelijkheid om uw pakket uit te breiden. De opties vindt u in de tabel. Zo kan het prettig zijn om gebruik te maken van onze 24 uurs rouwkamer in Julianadorp of van ons uitvaartcentrum in Den Helder, waar u altijd persoonlijk wordt ontvangen en begeleid naar de rouwkamer.