Slider shadow
Bij overlijden: 0223 - 633 221

Ervaringen van families met Oleahof Uitvaartzorg

Wilt u ook uw ervaring aan ons schrijven?
Mail deze naar info@oleahof.nl 

 

 

  • Mevrouw J.J. Tameris-Heeren
    Mevrouw J.J. Tameris-Heeren 19 oktober 2017

    Ik was ontroerd door het mooie geschenk. nl. de foto in het blokje glas. Prachtig! Familie was zeer onder de indruk van de locatie!

  • J.G. Kat-Keep
    J.G. Kat-Keep 18 oktober 2017

    Dank voor de prettige en professionele begeleiding na het overlijden en tijdens de uitvaartdienst van mijn man en onze vader. Speciaal onze dank aan dhr Frank Post voor zijn persoonlijke en zakelijke aandacht aan ons in deze moeilijke tijd.

  • R. Hannes-Boekhout
    R. Hannes-Boekhout 16 oktober 2017

    De uitvaart was keurig verzorgd. Daar zijn wij heel blij om. Complimenten voor alle medewerkers. Heel hartelijk bedankt.

  • R. van de Waal van Dijk
    R. van de Waal van Dijk 12 oktober 2017

    Aan Danny Staal hebben wij al een compliment gegeven voor zijn rustige medewerking en de verzorging die wij mochten ontvangen in de kleine rouwkamer waar mijn moeder lag opgebaard. De mensen die langs kwamen om afscheid te nemen waren zeer tevreden. De rouwwagen naar het Kerkhof en de dragers naar het graf was ook heel plechtig, dus met het geheel zijn wij heel tevreden. Dank u allen.

  • S. Bethlehem-van Veen
    S. Bethlehem-van Veen 10 oktober 2017

    Het voelde meteen goed dat Frank binnen was. Barend bleek verzekerd bij Yarden, maar omdat dit fijn en warm voelde ben ik, ondanks het geld, bij jullie gebleven. Bedankt Frank je hebt me er goed doorheen geholpen.

  • M.M. Groen-Pater
    M.M. Groen-Pater 05 oktober 2017

    Mede dankzij de zeer fijne samenwerking met alle betrokken medewerkers, hebben wij de uitvaart precies zo kunnen regelen en vorm kunnen geven, zoals wij dat voor ogen hadden. De stijlvolle, begripvolle en warme manier van samenwerken en communiceren, heeft ons ontzettend geholpen in het hele proces. Heel erg bedankt!

  • M. Samplonius
    M. Samplonius 04 oktober 2017

    Onze dank gaat uit naar uw medewerkers en in het bijzonder naar Danny Staal. Een mooi en oprecht mens die ons bijzonder goed heeft geholpen om de uitvaart van onze/mijn broer tot een waardig afsluiten te bezorgen.

  • G. Bethlehem
    G. Bethlehem 03 oktober 2017

    Voor alle medewerkers waar wij in contact zijn geweest, niets anders dan lof!

  • Familie Spreen
    Familie Spreen 27 september 2017

    Alle medewerkers hebben ons een heel warm gevoel gegeven en daar zijn wij heel dankbaar voor. Het tonen van de afbeelding van de kaart op de tv in de aula en koffiekamer vonden wij erg mooi en dekte de lading. Ook namens de hond bedankt voor de verwennerij. Het zijn de kleine dingen/details die het verschil maken en daarin blinken jullie naar ons idee uit.

  • H.J. Plagmeijer
    H.J. Plagmeijer 27 september 2017

    Wij hebben als familie de begeleiding na het overlijden en de voorbereiding van de uitvaart en de verzorging daarvan door Christine en medewerkers als deskundig, meelevend en zorgzaam ervaren. Onze welgemeende dank daarvoor!

  • Familie Beaujean
    Familie Beaujean 26 september 2017

    Wij zijn zeer tevreden met alle goede zorgen! Onze dank gaat uit naar: Christine, Denis, de 2 heren die mijn man hebben opgehaald en verzorgd, mevrouw van de receptie en in het bijzonder Danny Staal. Top gedaan!

  • H.W.M. Slijkhuis-Beukers
    H.W.M. Slijkhuis-Beukers 25 september 2017

    Wij hebben mede door de begeleiding, een verdrietige, maar zeer mooie dag gehad. Dit was zoals wij onze moeder wilde begeleiden tot het eind. Zeer waardevol, liefdevol, betrokken.

  • W.A. Rus-Richters
    W.A. Rus-Richters 25 september 2017

    Het geheel was stijlvol uitgevoerd.

  • Peter en Jenny de Best
    Peter en Jenny de Best 25 september 2017

    Wij zijn geraakt door de gemeende betrokkenheid van de heer Van der Neut. Wij voelden ons zeer op ons gemak door zijn aanwezigheid en leiding aan de uitvaart van mijn zus, mevrouw Klijnen-de Best. Welgemeend compliment, het was perfect.

  • Y.K. Wong
    Y.K. Wong 25 september 2017

    Wij zijn erg tevreden over jullie inzet en begeleiding van het proces. Informatie die gegeven is was erg duidelijk en alle administratie zaken waren erg snel geregeld. Onze dank hiervoor. Top!

  • J. Kox
    J. Kox 20 september 2017

    De begrafenisondernemer heeft met 2 dames van de groep het hele proces fantastisch in orde gemaakt. Klasse!

  • N. Overdiek-van Mourik
    N. Overdiek-van Mourik 15 september 2017

    Over de kwaliteit en personeelsinzet zeer tevreden. De vertaling van het intake gesprek naar uitvoering was naar volle tevredenheid.

  • M.A. van Lier
    M.A. van Lier 15 september 2017

    Wij zijn zeer tevreden met het regelen en uitvoering van de uitvaartdienst van onze moeder. Voor alle medewerkers van de Oleahof onze dank.

  • W.F. Wienströer
    W.F. Wienströer 12 september 2017

    Zowel de rouwkamer en de openstelling pasten volledig bij het leven van onze moeder. De stijlvolle begrafenis hebben wij als een passend en waardige afsluiting ervaren.

  • E. Plieger
    E. Plieger 06 september 2017

    Ik heb veel steun en hulp gehad van alle medewerkers die ik ontmoet heb. De familiekamer was voor ons een goed besluit. Zeker met de vele bloemen die ze heeft mogen ontvangen.

  • J.J. van Sluis
    J.J. van Sluis 06 september 2017

    Dank aan Christine en beide mannen voor hun vriendelijke, betrokken en professionele begeleiding!

  • J.G. Kalkman-Zipp
    J.G. Kalkman-Zipp 06 september 2017

    De persoonlijke begeleiding, in de voor ons zware dagen, heeft ons veel steun gegeven. Hartelijk dank. Joan Kalkman-Zipp en familie.

  • A. Cornielje
    A. Cornielje 06 september 2017

    Wij zijn goed en correct geholpen. Daar waren ik en de kinderen blij mee.

  • Familie Koopman
    Familie Koopman 30 augustus 2017

    Wij zijn als gezin zeer fijn bijgestaan zowel voor als na de uitvaart. De uitvaartdienst werd door zeer veel aanwezigen geroemd. Dit komt ook zeker door alle inzet van Christine.

  • A. Baijs-Tol
    A. Baijs-Tol 28 augustus 2017

    Wij werden met alle aandacht en respect behandeld. Alle wensen zoals wij die hadden werden waargemaakt. Bedankt.

  • M.J. van Huut-Schouwvlieger
    M.J. van Huut-Schouwvlieger 28 augustus 2017

    Hartelijk dank voor de prettige samenwerking. De uitvaartleider Danny Staal is een fijne en meelevende man.

  • H.B. de Beurs-van Beckhoven
    H.B. de Beurs-van Beckhoven 25 augustus 2017

    Een compliment is nog te kort voor woorden. De vriendelijkheid en luisterend oor heeft ons erg geholpen. Ook naar onze kleinkinderen die gewoon konden spelen. Dus diep uit ons hart hartelijk dank.

  • Familie Achthoven
    Familie Achthoven 24 augustus 2017

    Bedankt Jack en Jan voor de begeleiding bij het verzorgen en aankleden van mama. Bedank Christine voor je steun en de verzorging van de uitvaart.

  • L. Koster
    L. Koster 16 augustus 2017

    Wij vonden de samenwerking, aandacht en dienstverlening erg goed en prettig. Met name Alize was warm, persoonlijk maar ook professioneel.

  • Familie Brandes
    Familie Brandes 16 augustus 2017

    De professionele en erg eerbetoonende afhandeling en adviezen hebben ons de moeilijke tijd van de uitvaart erg verzacht. Tevens zijn wij ook erg tevreden over het design van het uitvaartcentrum in Julianadorp. Dusdanig willen wij graag onze dankbaarheid over het team Oleahof uitdrukken.

  • J. van der Laan
    J. van der Laan 16 augustus 2017

    Als ik een cijfer zou mogen geven dan was het een 10. Zeker weten.

  • A.B. Berlee
    A.B. Berlee 11 augustus 2017

    Zeer tevreden over de manier waarop alles is besproken en verlopen. Respect voor het gegeven dat we hebben mogen ervaren onze persoonlijke invulling te geven bij het afscheid van onze vrouw/moeder/oma

  • N. Hartsuiker
    N. Hartsuiker 04 augustus 2017

    De respectvolle manier waarop Leen na zijn overlijden uit huis is opgehaald, waarderen we zeer. Ook de manier waarop we Leen hebben kunnen aankleden, en de aandacht die daarvoor was door de verzorgers was hartverwarmend. Het contact met Alize hebben we als zeer prettig ervaren. Ze was open, duidelijk, maar vooral zeer begaan.

  • R.F. Jongepier
    R.F. Jongepier 02 augustus 2017

    Is een zeer mooie en goed verzorgde uitvaart geweest.

  • A. Cirk-Inderwisch
    A. Cirk-Inderwisch 02 augustus 2017

    Werkelijk alles, ook de map met kaarten en linten en DVD, was zeer goed verzorgd. Onze dank gaat uit naar Christine Jellema voor alles wat ze voor ons gedaan heeft.

  • A. Klik-Straat
    A. Klik-Straat 01 augustus 2017

    Wij (ikzelf en onze kinderen) hebben het contact met elk van uw medewerkers ervaren als vriendelijk, behulpzaam en respectvol. We kijken terug op een mooi afscheid, dank aan allen die zich hebben ingezet.

  • M. Tegelberg-Hart
    M. Tegelberg-Hart 26 juli 2017

    Graag willen wij Natascha en alle medewerkers hartelijk bedanken voor de wijze waarop wij zijn ontvangen en begeleid na het overlijden van onze moeder. Alle gesprekken waren goed voorbereid en het contact met Alize was zeer goed. De kaarten waren perfect en snel klaar. Onze complimenten naar Jan Helder voor de voortreffelijke wijze waarop hij de memorial heeft gemaakt. Het gaf mij extra kracht.

  • E.A. Luiting
    E.A. Luiting 25 juli 2017

    We zijn zeer goed begeleid door D. Staal. Alles was prima geregeld en naar onze wens. Fijne rustige man.

  • Fam. Kuiper
    Fam. Kuiper 25 juli 2017

    Wij zijn zeer tevreden over de medewerkers van het uitvaartcentrum. In het bijzonder de uitvaartleidster mevrouw Okel.

  • M. Brondsema
    M. Brondsema 21 juli 2017

    Wij (Monique, Karin en Nel) zijn Danny Staal en collega's bijzonder dankbaar voor zijn steun, professionaliteit en vriendelijkheid. een betere uitvaartleider kunnen wij ons niet wensen.

  • J. Zuiderduin
    J. Zuiderduin 20 juli 2017

    Wij zijn heel goed geholpen door alle medewerkers van de uitvaartverzorging. Heel veel dank daarvoor.

  • C.J. van Doorn
    C.J. van Doorn 17 juli 2017

    Wij zijn zeer tevreden op de wijze waarop de uitvaartleidster de zaken heeft aangepakt.

  • J.P. Severein
    J.P. Severein 17 juli 2017

    Zeer tevreden over het hele gebeuren van mevr. A. Okel en team.

  • H.A. v/d Wijngaard-Schmitt
    H.A. v/d Wijngaard-Schmitt 13 juli 2017

    Alle lof voor de wijze waarop alles was verzorgd. Ga zo door!!! Perfect.

  • Mevrouw Van Os
    Mevrouw Van Os 13 juli 2017

    Wij zijn zeer tevreden over de fijne begeleiding in deze moeilijke tijd. Speciale dank gaat naar Danny Staal.

  • J. Holtslag
    J. Holtslag 13 juli 2017

    Alles was uitstekend geregeld vanaf het ophalen tot aan de crematie. Zeer goede prettige uitvaartleidster, die precies aanvoelde hoe de familie is.

  • R.M.J. Hali-Jongschaap
    R.M.J. Hali-Jongschaap 11 juli 2017

    Mijn waardering is groot. Ik/wij hebben het als warm en betrokken ervaren. Ook de dagen dat mijn man thuis lag opgebaard, de zorg die eraan besteed werd...hartelijk dank.

  • W. Ambagtsheer
    W. Ambagtsheer 10 juli 2017

    Bij deze wil ik alle betrokkenen van de Oleahof bedanken voor de uitstekende wijze waarop de uitvaart van Joke is verzorgd.

  • H.W. Kloër-Bieman
    H.W. Kloër-Bieman 10 juli 2017

    Jullie hebben het allemaal super gedaan.

  • H.P. Uipkes
    H.P. Uipkes 30 juni 2017

    Wij zijn uitermate tevreden over de wijze waarop dhr Staal deze treurige gebeurtenis heeft verzorgd en begeleid. Onze complimenten.

  • K. Zeeman-Boon
    K. Zeeman-Boon 29 juni 2017

    Grote waardering voor de liefdevolle aandacht van al uw medewerkers. Zeker mevrouw Okel, maar ook de verzorgers bij het ophalen van onze moeder en ook de chauffeur bij het crematorium. Wij vonden het een plechtigheid, meer een gezellig feest, waar onze moeder wel het middelpunt was, maar waar zij graag op een andere manier van zou hebben genoten. Bedankt!

  • J.J.Koster
    J.J.Koster 29 juni 2017

    De heer Staal heeft zijn gedeelte van de uitvaartplechtigheid op zeer goede wijze geleid. Hij wist steeds, wanneer het moest, richting te geven aan de voortgang. Wanneer het niet nodig was bleef hij bescheiden op de achtergrond.

  • V. Bosch-de Jong
    V. Bosch-de Jong 29 juni 2017

    Keurig netjes geregeld. Complimenten allemaal.

  • G. de Vries
    G. de Vries 26 juni 2017

    Wij zijn zeer geraakt door de inzet. Alles was mogelijk. Ook de relatie met de uitvaartleider was prettig.

  • H.J.P. Nieuwenhuizen-Kramer
    H.J.P. Nieuwenhuizen-Kramer 19 juni 2017

    Wij zijn zeer tevreden over de geweldige begeleiding bij de uitvaart en de periode dat onze man/vader thuis was. We kijken hier met plezier op terug.

  • M.R. Luitwieler
    M.R. Luitwieler 15 juni 2017

    Grote waardering hoe snel alles geregeld werd en de flexibiliteit. Vooral de dienst in de kleine zaal vonden wij erg sfeervol. Bedankt voor alle goede zorgen!

  • M.M. Deutekom
    M.M. Deutekom 15 juni 2017

    Het goede luisterend oor van Danny Staal, de welwillendheid om bloemstukken vanuit de kamer van mijn moeder in Ten Anker eerder in een gekoelde kamer te mogen plaatsen, de prachtige zaal, dat maakt dat ik de Oleahof een compliment maak en van harte "aanbeveel". T.z.t. natuurlijk ;-)

  • J. Bruggeman
    J. Bruggeman 07 juni 2017

    Door al ons verdriet zijn wij die dagen en de uitvaart met steun van jullie dankbaar doorgekomen.

  • J.F.A. Dikkes
    J.F.A. Dikkes 07 juni 2017

    Hartelijk dank nogmaals, Danny, voor de rustige benadering toen ik net (vermoeid) uit het ziekenhuis kwam waar ik mijn overleden broer juist had achtergelaten. Het waren 2 zware dagen geweest.

  • M. Kramer-Braaf
    M. Kramer-Braaf 07 juni 2017

    Ik ben over iedereen zeer tevreden. En ook het herinnerings kado wat ik heb ontvangen in een woord geweldig. Mijn dank daarvoor.

  • L.E. Koenoe
    L.E. Koenoe 06 juni 2017

    Zeer deskundig en respectvolle begeleiding! Hartelijk bedankt.

  • T. Klomp
    T. Klomp 06 juni 2017

    Alle medewerkers zeer betrokken en geven op een rustige manier aandacht!! Danny Staal...zeer meedenkend...vriendelijk...professioneel.

  • J. van den Burg
    J. van den Burg 29 mei 2017

    Frank Post wat heb je het mooi gedaan. En ons vooraf al op de mogelijkheden gewezen. Waar Erwin zelf ook nog wat mee kon, dat was heel fijn. De uitvaart was nog mooier als ik mij had voorgesteld.

  • P.A. de Jong
    P.A. de Jong 23 mei 2017

    Beste mensen, Heel hartelijk dank voor jullie persoonlijke aandacht en attentie tijdens de dagen van het definitieve afscheid van onze moeder. In het bijzonder extra lof voor Jan Helder die ons de mogelijkheid bood om extra aandacht aan de muziek te geven. Hartelijke groet. Familie De Jong

  • J. de Jonge-Kolmer
    J. de Jonge-Kolmer 18 mei 2017

    Het totale plaatje en de samenwerking met Christine en Alize hebben wij als zeer prettig ervaren. Dank jullie wel.

  • H. de Ruiter
    H. de Ruiter 16 mei 2017

    Het was van het begin tot het eind zeer professioneel.

  • A.E. Jansen-Danson
    A.E. Jansen-Danson 10 mei 2017

    Christine Jellema en alle medewerkers van Oleahof hebben ons, juist in deze verdrietige periode, goed en vakkundig geholpen! en met gevoel voor de situatie. Dank!

  • S. v.d. Steeg
    S. v.d. Steeg 10 mei 2017

    Heel hartelijk bedankt voor de goede begeleiding en de verzorging van de overledene. Alles was zeer goed geregeld.

  • H. de Hond-Schaft
    H. de Hond-Schaft 10 mei 2017

    Ik ben zeer tevreden met de afhandeling bij het ophalen van mijn overleden man en het regelen van de crematie. Mijn dank. Hierbij wil ik ook mevrouw Alize Okel bedanken voor de fantastische begeleiding na het overlijden van mijn man.

  • Van der Veen
    Van der Veen 10 mei 2017

    Wij willen het personeel hartelijk bedanken voor de stijlvolle plechtigheid en opvang. Ga zo door!!

  • R. Vreugdenhil
    R. Vreugdenhil 08 mei 2017

    Wij hebben de werkwijze van Alize ervaren als zeer professioneel en inlevend. De communicatie via haar verliep zeer soepel. Ook over de memorial waren wij zeer tevreden.

  • S. v.d. Kamp-Taal
    S. v.d. Kamp-Taal 08 mei 2017

    Vanuit de familie willen wij graag een blijk van waardering uiten naar de verzorger Jacques. De fijne gesprekken, advies en invoelend vermogen waren zeer fijn.

  • C. Staring
    C. Staring 08 mei 2017

    Ons compliment is zeker welgemeend. Vanwege de zeer persoonlijke en professionele inzet van uw uitvaartzorg in de persoon van Christien Jellema!

  • N. Brouwer
    N. Brouwer 03 mei 2017

    In het bijzonder willen wij Danny Staal danken voor de wijze waarop hij de uitvaart van mijn man en vader heeft verzorgd. De rust en vertrouwelijkheid die hij uitstraalt maakt hem een fijn persoon.

  • C.E.A. Scheer-de Graaf
    C.E.A. Scheer-de Graaf 07 april 2017

    Wij zijn bijzonder tevreden over de rustige en integere wijze waarop Danny ons heeft begeleid, zowel voor, tijdens als na de uitvaart van mijn man en papa. Deze was geheel in zijn stijl en naar zijn wensen geweest!

  • Th. J. Gauw
    Th. J. Gauw 07 april 2017

    Beste medewerkers van Oleahof Uitvaartzorg, Begripvol, geduldig en professioneel zijn de woorden die achterblijven als wij denken aan jullie ondersteuning. Dank daarvoor namens de familie Theo J.Gauw

  • H.A. van Luijk-Woering
    H.A. van Luijk-Woering 07 april 2017

    Er werd zeer respectvol omgegaan met de overledene. Verder complimenten naar Christine, zeer betrokken, mooi gesproken tijdens de uitvaart.

  • B. van Diepen
    B. van Diepen 27 maart 2017

    Wij zijn zeer tevreden over het verloop van alles. Wat heel fijn was, was het feit dat de rouwkaarten en advertentie voor de krant vanuit het uitvaartcentrum geregeld werd.

  • J.M. Nieuwenhuizen
    J.M. Nieuwenhuizen 27 maart 2017

    Prettig contact met de heer Frank Post en een schitterende lokatie in de Oleahof.

  • P.J Sayers
    P.J Sayers 14 maart 2017

    Belangrijk is dat de nabestaanden ontzorgd worden en zich geheel kunnen concentreren op verwerking van het verlies. Dit is uitstekend gelukt. Veel dank daarvoor!

  • F. Kooyman
    F. Kooyman 10 maart 2017

    Uitvaart goed verzorgd, geheel naar onze wens. Uitvaartverzorgster perfect. Heel prettig dat er tijd voor genomen word. Terugkoppeling naar contactpersoon was heel goed. Heel tevreden.

  • Mevrouw Japin-Schutte
    Mevrouw Japin-Schutte 09 maart 2017

    Alle reden heb ik om dankbaar te zijn over het verloop van de hele uitvaart van het Oleahof. Dankbaarheid aan alle medewerkers ook.

  • Familie Zerp
    Familie Zerp 09 maart 2017

    Wij zijn erg blij met de medewerkers die betrokken waren bij de uitvaart van Orlando Zerp. Heel erg bedankt.

  • M. Weil-Dirks
    M. Weil-Dirks 02 maart 2017

    Ik ben inderdaad geraakt door uw inzet. U was allemaal erg vriendelijk en behulpzaam. Er kwam zelfs iemand na afloop met m'n jas aanlopen. Ik vond het allemaal erg mooi gedaan en kreeg ook van veel mensen dit te horen.

  • P.C. Mosk
    P.C. Mosk 02 maart 2017

    De totale verzorging vanaf Den Koogh tot op het kerkhof was geweldig!! Maar de "huiskamer bijeenkomst" met begeleiding van Danny Staal heeft ons echt in het hart geraakt. Zo had mam het gewild. Nog bedankt voor het glazen kubusje.

  • Familie Biersteker
    Familie Biersteker 15 februari 2017

    Vanaf het eerste contact verliep alles heel soepel. Eén contactpersoon, erg prettig. Mevr. Alize Okel, heel invoelend en past zich aan de behoeften van familie, bij ons 2e gesprek veel gelachen. De uitvaart meer dan mooi. Precies zoals wij dat wilden. Bedankt namens familie Biersteker.

  • W. Laagland Winder
    W. Laagland Winder 14 februari 2017

    Beste medewerkers Olea Hof Wij zijn dankbaar voor de goede/rustige begeleiding voor en tijdens die uitvaart van mijn man. Heel erg bedankt!

  • M.L. van Amesfoort-Verhaaf
    M.L. van Amesfoort-Verhaaf 26 januari 2017

    Speciaal voor Danny Staal en Christine Jellema en aan allen die hebben meegewerkt aan het afscheid van mijn man heb ik en mijn naasten een heel goed gevoel aan overgehouden. Ik heb dan ook het gevoel dat ik dat tegen iedereen moet zeggen. Hartelijk dank daarvoor.

  • A. Hoekstra
    A. Hoekstra 26 januari 2017

    Was helemaal prima! Veel dank aan Frank Post.

  • C.J. Vlaming-Slimmen
    C.J. Vlaming-Slimmen 26 januari 2017

    Hartelijk dank voor de zorg die aan ons besteed is. Professioneel, waardig en betrokken. Namens ons gezin, het kon niet beter.

  • H. Bakker
    H. Bakker 24 januari 2017

    Wij als familie van de heer W. Bakker willen Olea Hof bedanken voor de super mooie uitvaart die tot in de puntjes verzorgt was. Ook mevrouw C.M. Jellema willen wij bedanken voor alles.

  • W.A.M. Smit-Hiemstra
    W.A.M. Smit-Hiemstra 24 januari 2017

    Respectvol, warm, begrijpend, persoonlijk. Danny Staal heeft het geweldig gedaan.

  • M.J. Sweere
    M.J. Sweere 24 januari 2017

    Niets dan lof over de 2 heren die mijn moeder op 3-1-17 vanuit De Groene Vecht begeleidden naar het uitvaartcentrum. Ook tijdens de verzorging bijzonder veel steun en hulp gehad. Helaas ben ik hun namen vergeten, maar ik spreek namens de familie onze dank uit naar hen. Alize Okel hartelijk dank voor de zeer professionele houding en medeleven tijdens deze moeilijke periode. uitvaart top geregeld.

  • Anoniem
    Anoniem 23 januari 2017

    Behulpzaam, duidelijk, netjes en prijstechnisch prima!

  • A. Reinders-Wolters
    A. Reinders-Wolters 23 januari 2017

    Wij zijn zeer tevreden. De uitvaartleider was zeer kundig en prettig in de omgang met ons. Rustig, vriendelijk en geduldig. Wij voelden ons op een prettige manier bij de hand genomen.

  • Y. van Tiel
    Y. van Tiel 19 januari 2017

    Christine Jellema heel erg bedankt dat de uitvaart van onze moeder zo mooi verzorgd was.

  • R.J. Bloemendaal
    R.J. Bloemendaal 12 januari 2017

    De uitvaart is op een zeer prettige en deskundige manier uitgevoerd. Hoewel er vele mensen zijn die achter de schermen de verzorging, het opbaren en drukken van de kaarten uitstekend hebben uitgevoerd, is het optreden van de heer Danny Staal het professionele en ook zeer vriendelijke gezicht van de Olea Hof geweest. Erg bedankt.

  • H. Triest-de Jong
    H. Triest-de Jong 27 december 2016

    Jullie zijn allemaal even vriendelijk en met een luisterend oor.

  • W. van der Made
    W. van der Made 23 december 2016

    Onze oprechte dank voor de warme zorg die wij kregen. Het verdriet word er niet minder om. Dat moet slijten en een plek krijgen. De mooie woorden tijdens de uitvaart, die we hoorden, onze woorden tijdens de gesprekken met Christine. Ze heeft dit overgebracht op alle aanwezigen. Dank Christine.

  • Familie Houweling
    Familie Houweling 22 december 2016

    Wij zijn Alize heel dankbaar voor alle steun en hulp die zij ons gegeven heeft in deze hele moeilijke tijd. We hadden een goede klik met haar. Dank je wel Alize.

  • A.J. Kuijl
    A.J. Kuijl 14 december 2016

    Alles perfect geregeld. Zeer tevreden M.N.: Geen haast Mooi condoleance album DVD zeer goed verzorgd

  • A. van der Kuijl
    A. van der Kuijl 07 december 2016

    Zeer tevreden over Alize en andere medewerkers, professioneel, toch persoonlijk. Wij hoefden ons tijdens de uitvaart nergens zorgen over te maken, omdat jullie alles goed geregeld hadden. Aandacht voor detail en persoonlijke wensen. Een waardige, respectvolle uitvaart.

  • B. Koning
    B. Koning 07 december 2016

    Ouders, broer, zussen en kleinkinderen bedanken alle medewerkers van de Olea Hof zeer hartelijk voor de hulp, vriendelijkheid en steun bij de uitvaart van Bert Koning.

  • H.J.A. de Graaf-v.d. Belt
    H.J.A. de Graaf-v.d. Belt 06 december 2016

    Bekend, vertrouwd, betrouwbaar, warm, inlevend en ontzorgend. Met speciale dank aan Frouwke, die het grootste deel van het werk op zich heeft genomen en aan Danny voor zijn ondersteunende rol daarbij. Bedankt!!

  • M. de Moor
    M. de Moor 30 november 2016

    Jullie aandeel is zéér waardevol geweest. Van de eerste opvang 's nachts tot de afspraak, tot de uitvaart! De rust en tijd die jullie voor ons namen, de prettige omgeving, de fijne begeleiding op de dag zelf, de flexibiliteit, de catering, de telefonische contacten en de afronding. We kunnen niets anders zeggen dan een dikke 10!

  • M.J.P. van de Laar-Bovens
    M.J.P. van de Laar-Bovens 23 november 2016

    Bedankt Christine voor de mooie toespraken tijdens de uitvaart, je professionele en rustige benadering tijdens de 2 gesprekken die we met je hebben gehad. We voelden ons op ons gemak en het was allemaal niet te zwaar op de hand.

  • M. Molenaar-Schrier
    M. Molenaar-Schrier 22 november 2016

    Goedemiddag Danny Staal, Wij als kinderen zijn zeer onder de indruk van uw werkwijze. De goede omgang met familie en overledene. Wij zijn zeer geraakt.

  • M. Jacobs
    M. Jacobs 22 november 2016

    Wij vonden het afscheid van mam, oma zeer waardig. Klinkt misschien raar: 5 sterren waard!!! Wat een mooie locatie... Iedereen hartelijk dank. Jan, Danny, Marit, Dennis en alle anderen!

  • J. Slikker
    J. Slikker 16 november 2016

    Hartelijk dank voor de respectvolle manier waarop u de uitvaart van mijn vrouw en onze moeder heeft verzorgd.

  • L.P.J. de Kool
    L.P.J. de Kool 16 november 2016

    Het uit handen nemen van de organisatie van de uitvaart is zeer goed gelukt, geen stress tijdens de dag op dat vlak! Onopvallend aanwezig, goed draaiboek en tijdschema. Dank voor deze zorg en service. Complimenten!

  • R. Zirkzee
    R. Zirkzee 15 november 2016

    Zeer prettig geholpen en alles prima geregeld. Danny Staal, hartelijk bedankt.

  • M.W. Hop-de Mink
    M.W. Hop-de Mink 10 november 2016

    Daar het een uitvaart was met een kleine groep familie en vrienden hebben wij voor d'op kamer gekozen. Zeer intieme, verzorgde ruimte voor een kleine groep.

  • Sandy Mahieu
    Sandy Mahieu 10 november 2016

    Wij zijn zeer tevreden temeer omdat we de hele procedure één en dezelfde persoon hebben gezien. Petje af voor Frank Post.

  • R. Harpe
    R. Harpe 08 november 2016

    Een uitstekend verzorgde uitvaartdienst. Correcte timing en goede koppeling tussen muziek en sprekers. Aansluitend een zeer goed verlopen "informele" condoleance en begeleiding naar Crematorium Schagerkogge. Het geheel heeft een onuitwisbare indruk achtergelaten. Hartelijk dank hiervoor.

  • R.E. Goverse
    R.E. Goverse 07 november 2016

    We kijken met een goed gevoel terug op deze dag.

  • A. van Duren
    A. van Duren 02 november 2016

    Olea Hof is een fijne plak om te zijn, in deze omstandigheden, prachtige aula om de dienst te houden. Prettige betrokken medewerkers, iedereen wist goed in te voegen in onze momenten. Soms verdrietig, maar soms ook met humor. En Frank Post is een prettige man geweest hierin.

  • Familie Keijser/Garama
    Familie Keijser/Garama 01 november 2016

    De rust en de ruimte om voldoende vragen te stellen, heeft ons het gevoel gegeven dat we niets zijn vergeten. Onze dank aan iedereen die ons geholpen heeft.

  • Familie Buitink
    Familie Buitink 13 oktober 2016

    Goede uitleg en voorbereiding door de uitvaartleidster (Alize Okel). Goede interne communicatie. Mooie en stijlvolle herdenking. Erg tevreden!

  • J.C. Buis
    J.C. Buis 10 oktober 2016

    Prima welkom geheten en telkens tegemoet getreden, zowel bij onze vader, overleden in januari 2016, als bij onze moeder. Accurate en zorgvuldige werkwijze. Dit komt zeer plezierig over.

  • E.J.M. Jongman-Verbakel
    E.J.M. Jongman-Verbakel 05 oktober 2016

    Wij danken u allen voor de goede zorgen aan ons verricht. In het bijzonder de dame (Alize Okel) die de uitvaart heeft verricht. Mijn en onze hartelijke dank namens kinderen en kleinkinderen.

  • M. van Hanegem-Vijfhuizen
    M. van Hanegem-Vijfhuizen 05 oktober 2016

    Alle respect voor u allen en bedankt voor het medeleven en zeer goede zorgen om alles goed te laten verlopen. En dat is zeer zeker gelukt. Wij zijn allemaal erg tevreden hoe alles is gegaan. Nogmaals hartelijk dank hiervoor namens de gehele familie.

  • A.M. Brantenaar-Kaars
    A.M. Brantenaar-Kaars 05 oktober 2016

    Christine bedankt voor alle goede zorgen. Wat heeft u goed geluisterd en geobserveerd. Een dierbaar en dankbaar gevoel.

  • K. Kramer
    K. Kramer 04 oktober 2016

    De uitvaart werd door ons als zeer zorgvuldig en professioneel ondervonden en werd er uiterst respectvol en plezierig met uw medewerkers gecommuniceerd.

  • C.M.J. Schop-van Beusekom
    C.M.J. Schop-van Beusekom 03 oktober 2016

    Alles keurig verzorgd en vakkundig personeel!

  • M.A. Stuijvenberg-Buurma
    M.A. Stuijvenberg-Buurma 03 oktober 2016

    Bij deze willen wij Alize Okel en medewerkers hartelijk bedanken voor de goede zorgen en correcte uitvaart van onze moeder.

  • H.P.J. Oosterbaan
    H.P.J. Oosterbaan 05 september 2016

    Ik heb het als een goed verzorgde uitvaart ervaren (zo als mijn man het heeft gewild). Keurig verzorgd!!!

  • J.H. Schram
    J.H. Schram 02 september 2016

    Zeer professioneel en vriendelijk personeel. Complimenten voor de memorial!

  • M. Lutterman-Scholten
    M. Lutterman-Scholten 01 september 2016

    Keurige mensen met het hart op de goede plek. Respectvol.

  • J. van Aalst
    J. van Aalst 25 augustus 2016

    Prima en deskundig verzorgd, met veel respect.

  • T. de Man-Stelenburg
    T. de Man-Stelenburg 23 augustus 2016

    Jullie nemen overal keurig de tijd voor en geven goed en gericht advies over het verloop van de uitvaart, ect ect. Ik vind het prettig samengewerkt te hebben met de desbetreffende medewerkers. Jullie zijn zeer vriendelijk en uiterst behulpzaam geweest voor ons.

  • R. Schendelaar
    R. Schendelaar 19 augustus 2016

    Wij hebben zeer veel steun gekregen van mevr. Jellema. De informatie en het overleg verliep prettig via de afspraken in de Olea Hof en via de e-mail.

  • C. Davies
    C. Davies 16 augustus 2016

    Wij vonden de dienstverlening goed. De heer D. Staal heeft ons voortreffelijke dienstverlening gegeven. Onze dank.

  • A. Smit-Eppenga
    A. Smit-Eppenga 08 augustus 2016

    Wij hebben alles als zeer goed ervaren. Wij voelden ons er prettig bij, onze dank hiervoor.

  • A. Kossen
    A. Kossen 03 augustus 2016

    De dienstverlening is zeer correct en plechtig.

  • F. de Boer
    F. de Boer 25 juli 2016

    Er wordt zeer respectvol omgegaan met de overledene en nabestaanden.

  • Familie van de Ree
    Familie van de Ree 21 juli 2016

    De 2 heren die 's avonds nog kwamen waren heel aardig, begripvol en geduldig. De volgende morgen werden wij goed te woord gestaan en na het weekend nam Rinus de Jong het over. In één woord: Geweldige, behulpzame en geduldige mensen

  • H.J. Kuvener
    H.J. Kuvener 19 juli 2016

    Wij vonden het bijzonder goed in het geheel.

  • W. de Wolf
    W. de Wolf 15 juli 2016

    Zeer goed. Zowel door Danny als Frank klasse volledig volgens ons draaiboek uitgevoerd.

  • W.B. Raat-Clement
    W.B. Raat-Clement 13 juli 2016

    Wij waren erg tevreden (alles was goed).

  • G. Visser
    G. Visser 12 juli 2016

    Samenwerking was op alle niveaus "perfect". Dienstverlening was zeer prettig en respectvol.

  • G.F. Terpstra
    G.F. Terpstra 11 juli 2016

    Het was echt meer dan perfect! De dienstverlening was fantastisch evenals de totale entourage, de sfeer, de aandacht, kortom alles!

  • J. Wassenburg
    J. Wassenburg 11 juli 2016

    In een woord prima. Wij zijn reuze tevreden. Wij zijn perfect geholpen, kan niet beter.

  • L. Lammertse
    L. Lammertse 05 juli 2016

    Vriendelijk en netjes verzorgd.

  • C. Kaaij-Smit
    C. Kaaij-Smit 04 juli 2016

    We waren heel erg tevreden. We kijken terug op een mooie uitvaart.

  • A.M. Blanken
    A.M. Blanken 04 juli 2016

    Ga zo door! Professioneel met voldoende afstand. Respectvol, inlevingsvermogen, inspelend op de behoeften op dat moment.

  • W.H.J. Kuipers
    W.H.J. Kuipers 04 juli 2016

    Dienstverlening was zeer goed.

  • H.J. Weijers
    H.J. Weijers 29 juni 2016

    De foto op het scherm mooi aangepast met andere achtergrond, top. Hebben alleen weinig tijd gehad om foto's te zoeken omdat ze snel ingeleverd moesten worden voor het maken van de memorial.

  • N. v.d. Bent-Knol
    N. v.d. Bent-Knol 27 juni 2016

    Prima en respectvol.

  • J.D. Jongman
    J.D. Jongman 27 juni 2016

    Deskundige en snelle dienstverlening. Rustige en mooi uitgevoerde rouwkamer. Goede ontvangst en prettige omgang.

  • C. Breeuwer-Evers
    C. Breeuwer-Evers 23 juni 2016

    We werden zeer correct behandeld en willen u daarvoor bedanken, met name Danny Staal.

  • G.H. Hendriks
    G.H. Hendriks 22 juni 2016

    Ik vond alles uitstekend geregeld.

  • J.A. Velthuis
    J.A. Velthuis 22 juni 2016

    Respectvol en volledig.

  • S.C. Slim
    S.C. Slim 22 juni 2016

    Goede dienstverlening.

  • C.R. Smit
    C.R. Smit 20 juni 2016

    Wij zijn zeer tevreden.

  • A. v.d. Wint-Ree
    A. v.d. Wint-Ree 20 juni 2016

    Uitstekend verzorgd, zeer netjes. Speciaal compliment voor de heer F. Post, die ons heel goed heeft geïnformeerd en bijgestaan.

  • P. Weyling
    P. Weyling 20 juni 2016

    Perfect

  • W. Vaars
    W. Vaars 16 juni 2016

    Zeer goed op onnadrukkelijke manier.

  • C. Visser-Visser
    C. Visser-Visser 09 juni 2016

    Geweldige ambiance met uitstekende medewerkers.

  • P.C. Cruijff
    P.C. Cruijff 08 juni 2016

    Goed.

  • L. Bouma-Mos
    L. Bouma-Mos 07 juni 2016

    Uitstekend, persoonlijk en met gevoel, professioneel.

  • L. de Wit-Tuinstra
    L. de Wit-Tuinstra 19 mei 2016

    Prima verzorgd.

  • C.M. Schoot
    C.M. Schoot 12 mei 2016

    Jullie hebben met veel liefde en geduld de uitvaart georganiseerd. Hartelijk dank daarvoor.

  • P.J. Prins
    P.J. Prins 26 april 2016

    Over de dienstverlening van Olea Hof Uitvaartzorg waren wij zeer tevreden.

  • T. Kooger
    T. Kooger 25 april 2016

    Ik ben erg tevreden, het zijn erg lieve mensen die respectvol zijn.

  • H.J. Mulder
    H.J. Mulder 20 april 2016

    Dienstverlening zeer goed verzorgd.

  • K. Boogaard
    K. Boogaard 20 april 2016

    Netjes verzorgd, konden onze vragen kwijt.

  • J. de Melker
    J. de Melker 19 april 2016

    Prima geregeld.

  • P. Vries
    P. Vries 13 april 2016

    Op een prettige en rustige manier geholpen om voor ons tot een waardig afscheid te komen. Niks anders dan lof.

  • E. Slot-Millar
    E. Slot-Millar 11 april 2016

    Zeer empathisch en kundig

  • G. Goedkoop
    G. Goedkoop 11 april 2016

    Prima verzorgd met speciale dank aan Danny Staal. Rustig en sympathieke jongen.

  • H. de Boer
    H. de Boer 04 april 2016

    Snelle, nette en vriendelijke benadering. prettig en respectvol.

  • C. Betzoldt
    C. Betzoldt 04 april 2016

    Wat ik heel mooi vond, is dat Danny zo goed heeft verwoord hoe mijn vrouw was. Dit enkel en alleen door te luisteren, naar de dingen die wij over haar vertelden. De omgang en het contact met de medewerkers van de aula hebben wij als erg prettig ervaren.

  • Fam. Mulder
    Fam. Mulder 04 april 2016

    Memorial film mooi in elkaar gezet, goed bereikbaar, gedachtenispagina mooi opgezet en fijn om als herinnering terug te lezen.

  • A.F. van Koningsbruggen
    A.F. van Koningsbruggen 29 maart 2016

    Goed

  • M. van Dortmont-Goossen
    M. van Dortmont-Goossen 29 maart 2016

    Uitstekend verzorgd.

  • J. Bais-Tijdeman
    J. Bais-Tijdeman 24 maart 2016

    Goede hulp en begeleiding in het hele proces van de uitvaart.

  • G.A. Bax
    G.A. Bax 22 maart 2016

    Wij zijn heel tevreden over alle verzorging die wij bij de begrafenis hebben gekregen.

  • P. Bommel
    P. Bommel 22 maart 2016

    Uitstekend

  • H.K. van Roon-Bakker
    H.K. van Roon-Bakker 21 maart 2016

    Alles was tot in de puntjes verzorgd.

  • J. Bremer
    J. Bremer 15 maart 2016

    Uitstekend! Frank heeft ons ontzettend goed geholpen en alle zorgen bij ons weggenomen. Hij was voor mij een grote steun door zijn medeleven en persoonlijke aandacht. Hierdoor kijken we terug op een mooi afscheid en doen dit zeker met een goed gevoel. Dank je wel Frank!

  • J.C.G. van de Westelaken
    J.C.G. van de Westelaken 14 maart 2016

    Alles netjes verzorgd.

  • H. v.d. Heide
    H. v.d. Heide 14 maart 2016

    Dhr. Rinus heeft zaken op een prettige en professionele manier met de familie geregeld.

  • H. Blokker
    H. Blokker 14 maart 2016

    We zijn goed opgevangen en begeleid. Zeer tevreden over Frank Post.

  • Fam. Huijnen
    Fam. Huijnen 11 maart 2016

    Alles naar volle tevredenheid. Flexibel in mogelijkheden, geen verplichtingen naar standaard maatstaven.

  • E.E. Schoenmakers
    E.E. Schoenmakers 11 maart 2016

    Alles is prima geregeld. Meneer Danny Staal was een grote steun voor ons. Hartelijk dank.

  • J. Wiersma
    J. Wiersma 09 maart 2016

    Ik waardeer de persoonlijke benadering en de professionaliteit van de medewerkers.

  • M.J. Nieuwenhuisen
    M.J. Nieuwenhuisen 09 maart 2016

    Uitstekend

  • A.C.J. Kooy
    A.C.J. Kooy 02 maart 2016

    Ik vond het heel goed. Als mijn moeder dit geweten had!! Was ze heel gelukkig geweest. Wij zijn top opgevangen.

  • N. Griek
    N. Griek 29 februari 2016

    Alles was zo goed verzorgd! Ik kon alles vragen, kreeg overal een duidelijk antwoord op. Nogmaals dank voor alles!

  • M. de Koning
    M. de Koning 29 februari 2016

    Alles was keurig geregeld.

  • K. Raven
    K. Raven 25 februari 2016

    Prima (voor herhaling vatbaar.....)

  • E.J. Luberti-Roest
    E.J. Luberti-Roest 24 februari 2016

    Vakkundig advies, prettige besprekingen met de heer Post.

  • P. Soeters
    P. Soeters 23 februari 2016

    Niet alleen wij maar ook de familie uit het hele land vonden de Olea Hof prachtig, zelfs het woord "chic" werd gebruikt.

  • W. Pascaud-Overdijk
    W. Pascaud-Overdijk 17 februari 2016

    Alles was keurig geregeld.

  • E. Koomen-Fontein
    E. Koomen-Fontein 17 februari 2016

    Alles wordt met heel veel respect gedaan.

  • C. van Grondelle
    C. van Grondelle 17 februari 2016

    Fantastisch. Het is allemaal super goed verzorgd en wij als familie waren heel erg tevreden met Frank Post. Hartstikke bedankt.

  • T. Otten-Boere
    T. Otten-Boere 16 februari 2016

    De dienstverlening was geweldig, warm en liefdevol.

  • R. Verwoerd
    R. Verwoerd 16 februari 2016

    Erg goed en netjes en een dikke pluim voor Danny Staal!

  • L. Tomasouw-Schrier
    L. Tomasouw-Schrier 11 februari 2016

    We waren tevreden en soms zeer tevreden over de dienstverlening.

  • G.J. van den Born
    G.J. van den Born 11 februari 2016

    Zeer professioneel

  • F. van der Hammen-Bel
    F. van der Hammen-Bel 11 februari 2016

    Wij hebben Rinus gehad en die kwam als een engel/vader/opa uit de hemel vallen, wat een fijne rustige man. Hoop hem nog eens te ontmoeten. Een dikke tien voor hem!!!

  • C. Kramer
    C. Kramer 10 februari 2016

    We zijn zeer tevreden over hoe we begeleid zijn.

  • N. Salm
    N. Salm 10 februari 2016

    Zeer verzorgd, flexibel, afspraken goed nagekomen.

  • Familie Klausener
    Familie Klausener 05 februari 2016

    Professioneel, warm en dienstbaar. Geeft ook goed de ruimte om eigen inbreng uit te voeren.

  • H.A. Welboren
    H.A. Welboren 02 februari 2016

    Alles was prima geregeld en goed verzorgd.

  • J. Rottier
    J. Rottier 02 februari 2016

    Vakkundig en met kennis van zaken. Prima gedaan.

  • C. Klein-Bak
    C. Klein-Bak 27 januari 2016

    Heel goed.

  • R.M.J. Pabst
    R.M.J. Pabst 19 januari 2016

    Goed geïnformeerd door mevr. Christine Jellema, zeer professioneel en accuraat en een warme belangstelling m.b.t. de familie. Tussentijdse aanvullingen of wijzigingen per mail goed verwerkt.

  • A. Rotgans
    A. Rotgans 19 januari 2016

    Zeer vakkundig, vriendelijk en goed verzorgd.

  • H. van Brussel
    H. van Brussel 12 januari 2016

    Betrokken, duidelijke uitleg, geduldig.

  • M.C. Wouters
    M.C. Wouters 06 januari 2016

    Uitstekend verlopen, contacten prima. Alles was prima geregeld.

  • J.M. ten Cate
    J.M. ten Cate 04 januari 2016

    Deskundig, gepast en naar grote tevredenheid uitgevoerd. Complimenten voor de verzorging van mevrouw Bais, complimenten opbaring overledene. Zeer respectvol verlopen alles!

  • H. Jasper-Koorn
    H. Jasper-Koorn 04 januari 2016

    Zeer goed.

  • H. Simon
    H. Simon 16 december 2015

    Uitstekend, persoonlijk betrokken.

  • H.C. Scholte-Swart
    H.C. Scholte-Swart 16 december 2015

    Uitvaart was netjes verzorgd. Zeer tevreden.

  • F.J. Vermeule-de Vries
    F.J. Vermeule-de Vries 16 december 2015

    De dienstverlening was prima.

  • P. Koole-van Staveren
    P. Koole-van Staveren 10 december 2015

    Heel kort: Helemaal naar onze wens.

  • P. van der Spoel
    P. van der Spoel 03 december 2015

    Prima. Keurig geregeld. Complimenten aan Frank Post.

  • S. van der Kraats
    S. van der Kraats 03 december 2015

    Alles was netjes en goed geregeld.

  • Mevr. Kelner-Koopmans
    Mevr. Kelner-Koopmans 03 december 2015

    Zeer ter zake kundig.

  • H. Hartman
    H. Hartman 30 november 2015

    We kunnen terugkijken op een mooie uitvaart van onze lieve Hans, goed geleid door Danny in alle puntjes goed verzorgd. Dit geeft ons een tevreden gevoel, terugkijken op de uitvaart.

  • Th. Ch. Kortekaas-van Amersfoort
    Th. Ch. Kortekaas-van Amersfoort 26 november 2015

    Wij waren zeer tevreden.

  • D.A.M. Brinksma-Vermeulen
    D.A.M. Brinksma-Vermeulen 24 november 2015

    Alles is prima gegaan.

  • L. de Vries
    L. de Vries 20 november 2015

    Hulde aan Christine Jellema! Deskundig en daadkrachtig. Iets waar nabestaanden in deze droevige situatie grote steun aan hebben.

  • W.C.E. Hermeler-van Til
    W.C.E. Hermeler-van Til 18 november 2015

    Ik heb er vrede mee zoals het verzorgd was. Tot in de puntjes, geweldig.

  • A.B. Vis-Schwarz
    A.B. Vis-Schwarz 18 november 2015

    Was top, kan niks anders zeggen.

  • E. Agaart
    E. Agaart 16 november 2015

    De dienstverlening is super. Alles keurig geregeld. De uitvaartleider Rinus de Jong heeft het super gedaan! Echt heel tevreden, echt respectvol!

  • Fam. Vrielink
    Fam. Vrielink 13 november 2015

    Alles verliep vlot en soepel. Info helder en duidelijk.

  • Fam. Vrielink
    Fam. Vrielink 13 november 2015

    Vooral veel aan Evert gehad door de hectiek van de situatie (ouders overleden 5 dagen na elkaar). Hij heeft veel voor ons opgevangen, super!

  • A.W.P. Nieland
    A.W.P. Nieland 12 november 2015

    Van begin tot eind uitstekend. Personeelsleden zeer betrokken. De heer Staal uitermate prettig, behulpzaam en ondersteunend met praktische adviezen

  • E. Bakker-van Zwol
    E. Bakker-van Zwol 11 november 2015

    Ik en mijn kinderen waren zeer tevreden over hoe het allemaal is gegaan en goed verzorgd.

  • S. Bonhof-de Wit
    S. Bonhof-de Wit 05 november 2015

    We zijn zeer tevreden over hoe alles is gegaan. Met eerbied en liefde zijn wij begeleid.

  • N.J.M. Jongewaard
    N.J.M. Jongewaard 04 november 2015

    Perfect.

  • C. Ouwehand-Dobma
    C. Ouwehand-Dobma 04 november 2015

    Was prima.

  • H. Schendelaar
    H. Schendelaar 03 november 2015

    Wij hebben het ervaren als toch een persoonlijk medeleven.

  • J.M. Wahlers-Put
    J.M. Wahlers-Put 28 oktober 2015

    Hoe fijn dat er in zulke droevige dagen zoveel lieve, zorgzame, meedenkende mensen voor alles zorgen!

  • W. Toeset-Emans
    W. Toeset-Emans 28 oktober 2015

    Liefdevol, veel warmte.

  • J.H. Keizer
    J.H. Keizer 28 oktober 2015

    Zeer goed en zorgvuldig!

  • J. Lemmen
    J. Lemmen 28 oktober 2015

    Alles was tot in de puntjes verzorgd.

  • D. Koning
    D. Koning 20 oktober 2015

    Wij zijn heel liefdevol en met respect behandeld, super!

  • M. Bot
    M. Bot 19 oktober 2015

    Heel erg goed opgevangen door iedereen, Frank Post en Jan Dop in het bijzonder, vanwege Joost zijn plotselinge overlijden.

  • M. Emmerik
    M. Emmerik 19 oktober 2015

    Zeer respectvol en met ruimte voor onze eigen ideeën.

  • M.J. Verschuren
    M.J. Verschuren 15 oktober 2015

    Uw organisatie heeft ons enorm ontzorgd in alle opzichten. Ook de betrokkenheid van Frank Post is zeer positief bevonden.

  • A. Wilms
    A. Wilms 12 oktober 2015

    Heb alleen te maken gehad met de heer Rinus de Jong. Wat een geweldig mens!

  • T. de Graaf
    T. de Graaf 06 oktober 2015

    Een fijn, intiem, klein afscheid. Goed gevoel.

  • S. Vermeer
    S. Vermeer 05 oktober 2015

    Heel professioneel, er werd goed naar ons geluisterd en alles was erg mooi verzorgd. Alle dank voor Frouwke Bais.

  • E. Sipsma sr.
    E. Sipsma sr. 05 oktober 2015

    Prima geregeld.

  • J.H. Prins
    J.H. Prins 01 oktober 2015

    Prima

  • S.A. van Beveren-Griekspoor
    S.A. van Beveren-Griekspoor 24 september 2015

    Alles uit de kunst geregeld.

  • Fam. Michiels
    Fam. Michiels 24 september 2015

    Perfecte begeleiding in de moeilijke tijden.

  • J.C. Veen-Vonk
    J.C. Veen-Vonk 23 september 2015

    Alle medewerkers zeer vriendelijk en respectvol

  • R. Leufgen
    R. Leufgen 21 september 2015

    Alles was naar wens, in besloten kring, sfeervolle entourage.

  • N.H. Wagemaker
    N.H. Wagemaker 21 september 2015

    Zeer tevreden.

  • D. van der Sluis
    D. van der Sluis 21 september 2015

    Wij werden bijgestaan door de heer Staal, hetgeen wij als zeer prettig hebben ervaren. Hij heeft ons veel tips en adviezen gegeven.

  • C. Doppegieter-Slemmer
    C. Doppegieter-Slemmer 16 september 2015

    Heel goed verzorgd.

  • J. Oeljee-Bouchier
    J. Oeljee-Bouchier 11 september 2015

    Prima, menselijk, goed sturend

  • B.J. van Deelen
    B.J. van Deelen 07 september 2015

    Prima!

  • A. Wijnants-Snoek
    A. Wijnants-Snoek 07 september 2015

    Professioneel en betrokken

  • F. Wijker-Spel
    F. Wijker-Spel 03 september 2015

    Wij zijn onwijs goed ingelicht en geholpen met alles.

  • F. de Boer-van der Woerd
    F. de Boer-van der Woerd 01 september 2015

    Het gevoel van vertrouwen dat alles in goede handen was. Onze uitvaartbegeleider Frank; kalm aanwezig wanneer nodig. No-nonsens benadering waar wij van houden; regelend optreden; Fijn!

  • I. Adema
    I. Adema 27 augustus 2015

    Goed verzorgd met een luisterend oor. De "ceremonie" bij Den Koogh heeft diepe indruk achtergelaten.

  • R.L. Blokker
    R.L. Blokker 10 augustus 2015

    In één woord geweldig, diep respect voor uitvaartbegeleidster mevrouw F. Bais.

  • M.E. Lindhout-van de Poll
    M.E. Lindhout-van de Poll 30 juli 2015

    Uitstekend verzorgd met veel persoonlijke aandacht.

  • T. Sabelis
    T. Sabelis 29 juli 2015

    Alles is helemaal naar wens gegaan. Complimenten hoe jullie alles met warmte, betrokkenheid en veel inzet voor ons hebben geregeld. Alles kan en mocht. Bedankt!

  • H. Koek-van Straten
    H. Koek-van Straten 29 juli 2015

    Prima verzorgd.

  • C. Taai
    C. Taai 21 juli 2015

    Uitstekend verzorg. Speciale wensen zijn bespreekbaar. Geen haast.

  • Mevr. R. van der Maas
    Mevr. R. van der Maas 21 juli 2015

    Wij zijn zeer tevreden over de dienstverlening van Olea Hof Uitvaartzorg.

  • M. Luitwieler
    M. Luitwieler 14 juli 2015

    Alles is naar tevredenheid verlopen.

  • M. Swerissen
    M. Swerissen 14 juli 2015

    De dienstverlening is zorgvuldig verzorgd en goed verlopen.

  • T.J. Bremer
    T.J. Bremer 14 juli 2015

    Een keurige en waardige uitvaart. Route onder de duinen naar Schagen was zeer mooi.

  • A.H. Carvajal
    A.H. Carvajal 13 juli 2015

    Goede begeleiding, perfecte service, dus uitstekend gedaan. Complimenten aan Danny.

  • P. Sanders
    P. Sanders 09 juli 2015

    Prima!

  • H. van Hamersveld
    H. van Hamersveld 01 juli 2015

    Beste Frouwke, Wij als familie willen jou hartelijk bedanken voor de uitstekende en liefdevolle ondersteuning na het overlijden van mijn lieve John van Hamersveld. De manier van handelen was zeer respectvol. Nogmaals dank voor zoveel lieve gebaren. Je bent een lieve en zeer getalenteerde vrouw. Een oprechte harte groet.

  • A.L. Bor-Artz
    A.L. Bor-Artz 30 juni 2015

    Alles is gegaan zoals ik het wilde, echt heel goed. Ik ben heel tevreden over de uitvaart van mijn man. Dank aan Denis Pool en Christine Jellema.

  • J.C. Oppenhuis-Houterman
    J.C. Oppenhuis-Houterman 29 juni 2015

    Van begin tot einde zeer warm en toch heel professioneel.

  • H. Triest-de Jong
    H. Triest-de Jong 25 juni 2015

    Alles naar wens verlopen.

  • L. de Boer
    L. de Boer 24 juni 2015

    Professioneel en toch met liefde en respect.

  • H. Kater
    H. Kater 16 juni 2015

    Vind het allemaal heel goed verzorgd. De omgeving is prachtig. Het personeel heel kundig in regelen en ook facilitair.

  • Mevrouw M.C. de Ronde-Pennings
    Mevrouw M.C. de Ronde-Pennings 11 juni 2015

    Zeer tevreden, professioneel.

  • J. Kooyman
    J. Kooyman 11 juni 2015

    Zeer tevreden en behulpzaam.

  • Mevr. Dekker-de Klippelaar
    Mevr. Dekker-de Klippelaar 08 juni 2015

    Zeer waardige en attente begeleiding. Hetgeen je hoopt te krijgen. Dank hiervoor!

  • P. van Strijen
    P. van Strijen 04 juni 2015

    Wij zijn keurig geïnformeerd over alles waarover wij vragen hadden. De dienstverlening was uitstekend en correct.

  • J. Koolwijk
    J. Koolwijk 20 mei 2015

    Adequaat, empathisch, op de achtergrond, professioneel.

  • De heer en mevrouw van Veen
    De heer en mevrouw van Veen 20 mei 2015

    De gehele familie was zeer tevreden, wij zij u daar zeer dankbaar voor.

  • A.K. Litzouw-Zijl
    A.K. Litzouw-Zijl 19 mei 2015

    Alles was heel goed verzorgd.

  • A.E. Meijers-ter Haar
    A.E. Meijers-ter Haar 13 mei 2015

    Geweldige mensen.

  • E.C. Faber-v.d. Sterre
    E.C. Faber-v.d. Sterre 11 mei 2015

    Naar tevredenheid.

  • Fam. van Oers
    Fam. van Oers 11 mei 2015

    Wij hebben een goede ervaring en we zijn tevreden.

  • J.B.M. Goldewijk
    J.B.M. Goldewijk 07 mei 2015

    Erg mooi en met eer. Netjes en verzorgd. In een woord fantastisch. De Amerikaanse familie is zeer onder de indruk. Met heel veel dank namens Jan, Frouwke Bais.

  • Y. de Kleijn
    Y. de Kleijn 07 mei 2015

    Prima! Respectvol, prettig dat iedereen erbij betrokken wordt.

  • J. Maessen
    J. Maessen 06 mei 2015

    Prima, een 10 voor de uitvaartleider.

  • M. Carmio
    M. Carmio 06 mei 2015

    Keurig netjes. Christine zeer duidelijk. Complimenten voor Frouwke. Ze zag er keurig verzorgd uit en heeft een kalme en mooie stem.

  • R. Verveer-Beukers
    R. Verveer-Beukers 06 mei 2015

    Prima. Vriendelijke mensen.

  • V. van Luijk
    V. van Luijk 28 april 2015

    Prettig, respectvol, mooi. Alles in 1 gebouw, goed geregeld.

  • B. Grotewal
    B. Grotewal 23 april 2015

    Was heel goed.

  • Fam. M. van Veen
    Fam. M. van Veen 23 april 2015

    Respectvol, sfeervol. Super vriendelijk personeel. Danny is erg professioneel & discreet. We hebben samen met 2 personeelsleden Pa aangekleed, dit hebben wij als zeer prettig ervaren 't ging heel respectvol. De memorial was erg mooi gemaakt.

  • A.B. Nollkämper
    A.B. Nollkämper 23 april 2015

    In een woord zeer goed.

  • H.J. Sterk-Hogervorst
    H.J. Sterk-Hogervorst 15 april 2015

    Heel goed verzorgd!

  • M. Kramer-Kanaar
    M. Kramer-Kanaar 15 april 2015

    Super!!! Geeft achteraf een heel fijn gevoel. Danny en Frank, heel hartelijk bedankt.

  • A. van Dijke-Vlietstra
    A. van Dijke-Vlietstra 09 april 2015

    De uitvaart van mijn man was geweldig goed verzorgd. Iedereen was vriendelijk ook de uitvaartleider Christine was in één woord geweldig.

  • J. Smith
    J. Smith 09 april 2015

    Prima! Alles is precies volgens wens verlopen, we wilden een huiselijke sfeer creëren. Dat is prima gelukt, Den Helder boft met de locatie.

  • W. Verhoef-Groet
    W. Verhoef-Groet 03 april 2015

    Geweldig!

  • H. van der Ven
    H. van der Ven 03 april 2015

    Perfect geregeld door Christine. Duidelijk, helder en professioneel, maar ook juist menselijk!

  • A.J. Adriaansen
    A.J. Adriaansen 03 april 2015

    Prima verzorgd.

  • M. Luberti-Hogervorst
    M. Luberti-Hogervorst 02 april 2015

    De dienstverlening is in alle opzichten respectvol én met stijl en met gevoel van medeleven verlopen.

  • J. Stam
    J. Stam 02 april 2015

    Erg professioneel en betrokken.

  • J. Greidanus-de Wacht
    J. Greidanus-de Wacht 30 maart 2015

    Zeer kundig, goed omgaan met persoonlijke wensen. Alles in het teken van de overledene en nabestaanden.

  • J. Busman
    J. Busman 26 maart 2015

    Heel goed verzorgd en netjes. Medelevend en gewoon zoals het hoort. Erg prettig.

  • A.J. Hoepel-Kappert
    A.J. Hoepel-Kappert 24 maart 2015

    Alles was prima. Heel netjes. Dank ook namens mijn dochter en schoonzoon.

  • A. Kranenburg-van de Giessen
    A. Kranenburg-van de Giessen 24 maart 2015

    Zeer prettig in de omgang, nooit ontslaan, dat zou jammer zijn. Dit betreft Danny Staal, Roel en Piet.

  • R. Peltzer
    R. Peltzer 13 maart 2015

    Klasse team!

  • P. Meijerink
    P. Meijerink 12 maart 2015

    Bespreking/begeleiding van de uitvaart is prima geregeld door Danny Staal

  • J.H.R. Haarsma
    J.H.R. Haarsma 12 maart 2015

    Zeer goede service en kwaliteit

  • L. Brusus
    L. Brusus 04 maart 2015

    Dienstverlening is uitstekend en met veel respect.

  • H.J. van der Pluijm
    H.J. van der Pluijm 04 maart 2015

    Alles is uitgevoerd met alle respect. Het is dat er geen cijfer 11 gegeven kan worden.

  • R. Zoetelief
    R. Zoetelief 04 maart 2015

    Zeer tevreden!

  • C. Kreuter
    C. Kreuter 04 maart 2015

    Chapeau

  • J.B.M. Roozen
    J.B.M. Roozen 02 maart 2015

    Wij hebben de persoonlijke benadering zeer op prijs gesteld. Afscheid nemen van iemand die je dierbaar is verdient om "ruimte en tijd" voor te krijgen. Dat staat bij jullie hoog in 't vaandel. Wij hebben dat mogen ervaren.

  • S. van Dam
    S. van Dam 01 maart 2015

    Over de heer Evert Verburgt kunnen we zeggen niets meer dan lof, CHAPEAU!

  • C. van Noord
    C. van Noord 25 februari 2015

    Ik ben in alle opzichten zeer tevreden. Zo doorgaan s.v.p.

  • B. Menning
    B. Menning 24 februari 2015

    Petje af, heel netjes. Zeer te spreken over Danny Staal.

  • C.H. van Leeuwen
    C.H. van Leeuwen 23 februari 2015

    Zeer correct en uitermate tevreden.

  • L. Toetenel
    L. Toetenel 19 februari 2015

    Perfect. Frank is echt ontzettend professioneel en kundig. Wij hadden ons geen betere uitvaartleider kunnen wensen.

  • C.J. de Graaf
    C.J. de Graaf 17 februari 2015

    Voor mij de 2e keer in Olea Hof. De eerste keer was een zeer goede ervaring. Toen vader 29 januari overleed wist ik dat ik het ook zo voor hem wilde.

  • A.A. van Minnen-Boers
    A.A. van Minnen-Boers 16 februari 2015

    Uitstekend !!

  • J. Ingelse-Dienaar
    J. Ingelse-Dienaar 10 februari 2015

    Geweldig!

  • A. Blaauboer
    A. Blaauboer 06 februari 2015

    Ondanks ons verdriet zijn de dagen na het overlijden tot aan de crematie als warme/liefdevolle dagen beschouwd. Dit is tot stand gekomen mede door jullie goede verzorging en adviezen.

  • E. Bailly
    E. Bailly 06 februari 2015

    Uitstekend, respectvol... de juiste mensen op de juiste plaats.

  • P. Verbruggen
    P. Verbruggen 06 februari 2015

    Goed verzorgd en professioneel

  • A.S. van Driel-Kraak
    A.S. van Driel-Kraak 30 januari 2015

    Dienstverlening goed en respectvol. Mooie ambiance.

  • C.B. Bul-Jansen
    C.B. Bul-Jansen 28 januari 2015

    Het was in een woord klasse!!!

  • H.D. Manuel
    H.D. Manuel 28 januari 2015

    Alles perfect uitgevoerd. Familie is zeer tevreden.

  • F.G. Johns
    F.G. Johns 27 januari 2015

    Prima geregeld een 9+, maar een 10 voor uitvaartleider Frank!

  • E. Greefkes
    E. Greefkes 14 januari 2015

    Uitmuntend!

  • H.L.J. Brouwer-Gort
    H.L.J. Brouwer-Gort 13 januari 2015

    Van begin tot het eind zeer prettig en goed geïnformeerd en begeleid. Het was heel fijn hoe de heer F. Post ons door deze dagen heen heeft geholpen naar een mooi afscheid van mijn geliefde man, vader en opa.

  • C. Creutzberg-van de Zande
    C. Creutzberg-van de Zande 13 januari 2015

    Wij voelden ons, als familie, heel goed begeleid door de heer R. de Jong.

  • Gerard en Corrinda
    Gerard en Corrinda 10 januari 2015

    Beste Christine, Gerard en ik willen je nogmaals ontzettend bedanken voor de zeer menselijke en serene uitvaart van mijn vader: Ed van Dijke. Ik denk dat vele een voorbeeld aan je mogen nemen. De persoonlijke tint, en de rust die je ons gaf, heeft ons enorm goed gedaan. Door mijn vaders overlijden, mochten wij een mooi mens ontmoeten. Nogmaals ontzettend bedankt.

  • Familie Westerbeek
    Familie Westerbeek 08 januari 2015

    Christine, Nogmaals dank voor jouw bijdrage aan de mooie afscheidsdienst van Egbert, daar hebben we allemaal warme gevoelens aan over gehouden en dat is gewoon fijn.

  • H. Carsjens-Rensmaag
    H. Carsjens-Rensmaag 08 januari 2015

    De uitvaart van mijn moeder is respectvol en met liefde uitgevoerd. Alle zorg naar mij toe heeft mij goed gedaan, er was tijd en aandacht.

  • W.M. Tijsen-v.d. Beldt
    W.M. Tijsen-v.d. Beldt 08 januari 2015

    Heel vriendelijk, zorgvuldig en eerlijk! Frouwke: Een tien met een griffel!

  • Mevrouw Heijer, Frans en Diana
    Mevrouw Heijer, Frans en Diana 06 januari 2015

    Beste Frank, Hierbij willen wij jou en je collega's bedanken voor de goede, correcte zorg die jullie gegeven hebben bij het afscheid nemen van mijn man en onze vader.

  • P.J. Visser-Koopman
    P.J. Visser-Koopman 06 januari 2015

    Heel erg tevreden, vol lof namens de hele familie.

  • J.W. Gerritsen-Bastiaans
    J.W. Gerritsen-Bastiaans 06 januari 2015

    Goed, vlotte en professionele afwikkeling.

  • A. v.d. Vlugt
    A. v.d. Vlugt 05 januari 2015

    Perfect!

  • A.J. Carsjens-Grotewal
    A.J. Carsjens-Grotewal 05 januari 2015

    Wij zijn zeer goed begeleid en uitermate tevreden over deze zorg naar ons toe. Een prettige, sfeervolle omgeving en een zeer goede dienstverlening.

  • R. Fortgens
    R. Fortgens 05 januari 2015

    Uitstekend verzorgd.

  • J.C. Bouwman
    J.C. Bouwman 24 december 2014

    Was zeer goed geregeld, de afspraken waren naar wens.

  • L. Koopman
    L. Koopman 22 december 2014

    Aan Jan Dop en medewerkers, vooral mevrouw Bais wil ik een gelukkig en een voorspoedig 2015 toewensen. In dit afgelopen jaar heb ik zo vaak gehoord, wat was het een mooie uitvaart. Wij met ons gezin, familie, kennissen en vrienden waren vol lof. Later nog die mooie middag "In gedachten bij", het mooie gedicht van de dochter van Jan en de zang van Hanneke, geweldig! Wij zijn allemaal heel dankbaar.

  • Nicole en Sandra Körprich
    Nicole en Sandra Körprich 17 december 2014

    Erg correct en prettig geholpen. De rondleiding door het gebouw was "mooi" en voor de kinderen goed, zo was het minder "eng/spannend"

  • P. Bakker-Beneker
    P. Bakker-Beneker 03 november 2014

    Alles was perfect georganiseerd.

  • Mevrouw M.C. Apeldoorn
    Mevrouw M.C. Apeldoorn 30 oktober 2014

    Alles was perfect. Ook hoe werd meegedacht met de stille tocht. Er werd subtiel aangegeven wat mogelijk was. Jullie lieten ons onze gang gaan. De complimenten. Een 10 voor jullie.

  • W.H. de Zwart
    W.H. de Zwart 01 oktober 2014

    Alles was perfect en waardig.

  • Y.C. Fabrie-Bos
    Y.C. Fabrie-Bos 07 augustus 2014

    Een 10!

  • R. Bakker
    R. Bakker 09 juli 2014

    Alles was keurig verzorgd. Mooie ruimte waar mijn moeder lag opgebaard. Voor ons geen verbeter punten voor uw bedrijf. Houden zo!!

  • C.M. Peeters-Planken
    C.M. Peeters-Planken 09 juli 2014

    Een 10!

  • Familie De Looze:
    Familie De Looze: 01 juli 2014

    Wij voelden ons zeer gesteund.

  • Familie Van Waveren:
    Familie Van Waveren: 02 juni 2014

    In één woord voortreffelijk!

  • Hanneke:
    Hanneke: 14 april 2014

    Veel dank voor de begeleiding en alle puntjes op de i. We kunnen zo met een zeer "goed gevoel" terugkijken op een mooie afscheidsdienst van Ton.

  • Piet:
    Piet: 07 februari 2014

    Alles was perfect.

  • Henny:
    Henny: 12 november 2013

    Alles was perfect geregeld. En alle complimenten gaan naar Evert, wat een fijne man is dat, vol begrip en geduld en alle steun op het goede moment, wat we zo nodig hadden tijdens die dagen.

  • Familie Van Krimpen:
    Familie Van Krimpen: 22 oktober 2013

    Wij als familie zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Vooral de rust en kalmte van de heer Danny Staal spreken tot onze verbeelding.

  • Henk:
    Henk: 20 september 2013

    De rust en het warme gevoel waarmee wij werden ontvangen moet in stand gehouden worden. Zelfs na sluitingstijd werd mijn nichtje (van buiten de stad) in alle rust rondgeleid SUPER! Mijn complimenten voor ALLE medewerkers waar wij mee te maken hadden. Het gaf een heel vertrouwd gevoel.

  • Familie Burger:
    Familie Burger: 01 juli 2013

    Ieder personeelslid heeft ons professioneel en zorgvuldig begeleid, waardoor dit als een warme deken aanvoelde. En wij als nabestaanden op onze manier waardig afscheid konden nemen.

  • Bianca:
    Bianca: 23 mei 2013

    Evert heeft het enorm mooi verzorgd, een fijne samenwerking. Andere uitvaartcentra kunnen hier iets van leren! Een 10+ ! Dus geen verbetering meer mogelijk, de uitvaart is perfect gegaan.